Τήρησαν την υπόσχεση για επίσημο reunion μετά την επιστροφή του Γ.Κ! Γενιά του '94: το πάρτι για τα 10 χρόνια αποφοίτησης και η προσφορά αγάπης!

Welcome back Class of '94 - 10 Years Reunion!!!

Οι απόφοιτοι του 1994 που φοίτησαν στο Ιπποκράτειο Λύκειο Κω, στο 2ο Γενικό Λύκειο Κω και στο Λύκειο Αντιμάχειας, συναντήθηκαν για μια ξεχωριστή βραδιά την 23η Δεκεμβρίου 2022 στο Kaza Cafe Bar, για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια από την αποφοίτησή τους!! Η κοινή βραδινή έξοδος του Reunion 1994 είχε αναβληθεί μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία του Γ.Κ., ο οποίος ήταν ένας από τους διοργανωτές αυτής της όμορφης συνάντησης και ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος, και διοργάνωσε με τα υπόλοιπα παιδιά ένα πάρτι γεμάτο κέφι, τρελά γέλια, φαγητό, ποτό και χορό!! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με αναμνηστικές φωτογραφίες από τα μαθητικά χρόνια, τις γιορτές, τις εκδρομές, τις παρελάσεις και τα πάρτι των συμμαθητών, που έφερε στο προσκήνιο όμορφες αναμνήσεις.

Για τα banners, τα καπελάκια, το στολισμό, το catering, και τα αναμνηστικά βραχιολάκια, βρέθηκαν οι παρακάτω χορηγοί, τους οποίους τα παιδιά ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους:

AC Project Green Star, the healthy bar, sofos + associates, Αφθονία-Βαλσάμης, Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Μ.Σ. Καματερός, The Hood Barber Shop Hygiene Service, ΙΓΚΙΡΛΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Hotel Anthoula, Μουσούδες Grooming Salon & Pet Boutique, Reissi jewels (χρυσοχοείο Ρεΐση), MARISSA TELLI, Vision Opticians Χαματζόγλου, Sernikos Ποδήλατα, Harissi Jewelry, +ENERGYM Watt + Volt Κατάστημα Κω, South Fighters Κρητικός, H K Farms, Beach Bar Misirlu, Caelum Jewels.

Επίσης, τα παιδιά ευχαριστούν ιδιαιτέρως το Kaza Cafe Bar και τον Ηλία Σακελλάρη που προσέφερε το χώρο και φιλοξένησε την εκδήλωσή τους.

Επειδή οι παραπάνω χορηγοί κάλυψαν τα έξοδα της διοργάνωσης, η γενιά του 1994 θέλησε αντί για τιμή εισόδου στην εκδήλωση, να αφήσει το στίγμα της με μια μικρή αλλά ουσιαστική κίνηση. Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε τοποθετημένο ένα γιορτινό κουτί, στο οποίο τα παιδιά προσέφεραν ο καθένας ό,τι ήθελε, ώστε στη συνέχεια το ποσό αυτό να δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό. Πράγματι, από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1994 και αποφοίτησαν από τα λύκεια του νησιού μας, δώρισαν στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κω νοσοκομειακό εξοπλισμό, προς εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Δείτε το άρθρο από την πρώτη συνάντηση: Το πιο συγκινητικό reunion, γενιά του 1994, απόφοιτοι 2012, 10 χρόνια μετά!

Φωτογραφίες από το Reunion:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.