Ο πορνοστάρ της Δωδεκανήσου..!Ο Ζαφείρης Οικονόμου από την Τήλο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ροδούλα Λουλουδάκη

Όταν μου είπε ότι δέχεται να μου δώσει συνέντευξη, με τη φωτογραφία του και τ΄ όνομά του ολόκληρο, σκέφτηκα «τι θα πουν στην Τήλο, που ο πορνοστάρ της Δωδεκανήσου είναι Τηλιακός, τι θα πει η οικογένειά του…»! 

Φαίνεται πως τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα και κανείς δεν έχει πρόβλημα μ΄ αυτό. Ο Ζαφείρης Οικονόμου που τα καλοκαίρια ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί του και ανεβαίνει Αθήνα για να γίνει το κάστινγκ σε πρωτοεμφανιζόμενες κοπέλες, είναι ο πρωταγωνιστής 25 ελληνικών ταινιών πορνό που αναστήθηκε, από το 2008, μέσω της εταιρείας παραγωγής “Sirina”. 
Συνειδητοποιημένος, ξεκάθαρος και έτοιμος να συνεχίσει το ταξίδι του, για όσο πάει, ο Ζαφείρης λέει τα πράγματα όπως έχουν… 


Πότε ξεκίνησε η πρώτη σου επαφή με τις ταινίες πορνό; 
Πριν από πέντε χρόνια, όταν ο Δημήτρης Σειρηνάκης, που γύριζε ταινίες με ξένους πρωταγωνιστές, αποφάσισε να δουλέψει με Έλληνες κι έκανε την ταινία «Η εκδίκηση της παρθένας στα μπουζούκια». Μου το είπε ένας φίλος μου, επικοινώνησα με την εταιρεία παραγωγής, μου ζήτησαν φωτογραφία και πέρασα από κάστινγκ. 

Ποια είναι τα κριτήρια για να παίξει κανείς; 
Η εμφάνιση, τα προσόντα και κυρίως το να μπορείς να λειτουργείς κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Το γύρισμα είναι πολύ απαιτητικό, πρέπει να είσαι «έτοιμος» σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Δεν σε αγχώνει το συνεργείο, ένας χώρος γεμάτος κόσμο; 
Το Α και το Ω είναι η ψυχολογία, με τόσα άτομα γύρω σου και με τόση πίεση, εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος. Το γύρισμα μπορεί να ξεκινήσει το απόγευμα, αλλά να κάνει και τρεις ώρες για να ξεκινήσει στην πραγματικότητα γιατί χρειάζεται προετοιμασία, φώτα, κάμερες, ή μπορεί κάτι να πάει στραβά. Είναι ψυχοφθόρο, αλλά ο πορνοστάρ πρέπει να είναι ψυχρός εκτελεστής. 

Βοηθήματα παίρνετε; 
Υπάρχουν λογιών, λογιών τα οποία χρησιμοποιεί ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Όποιος πάρει όμως βιάγκρα δεν σημαίνει ότι μπορεί και να παίξει. Έχουν έρθει πάρα πολλά παιδιά που έχουν τα προσόντα, πήραν και φάρμακα, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. Στην προσωπική τους ζωή μπορεί να είναι οι καλύτεροι στο σεξ, αλλά εκεί δεν μπορούν. Εγώ από την αρχή πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω, το είχα μέσα μου. Η κάμερα, ο κόσμος δεν με επηρεάζουν. 

Ποιούς από τους γνωστούς πορνοστάρ θεωρείς περισσότερο επαγγελματίες; 
Τον Ίαν Σκοτ που έγινε πασίγνωστος και στην Ελλάδα μετά το DVD με την Τζούλια, τον Τόνυ Καρέρα τον Γάλλο, τον Δημήτρη XXX τον Ελληνοκύπριο που δουλεύει στο Λονδίνο. ʼτομα που είναι χρόνια στη δουλειά κι έχουν μεγάλη εμπειρία. 

Δουλειά κι αυτή! 
Κάνω κι άλλες δουλειές! Το καλοκαίρι ασχολούμαι με τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί μου την Τήλο. 

Στις ταινίες τι ήρωες υποδύεσαι; 
Τον ταξιτζή, τον γυμναστή όπως σ΄ αυτήν με τη Ντούβλη, τον αγρότη στο «Αγρότισσα μόνη ψάχνεται», τον στρίπερ… 

Ο Γκουσγκούνης είναι ίνδαλμά σου; 
Ο Γκουσγκούνης έχει παίξει μόνο σε δύο ταινίες σκληρού πορνό. Έχω επηρεαστεί περισσότερο από ξένους πρωταγωνιστές. 

Πως είναι τα χρήματα, έχει επηρεαστεί και αυτός ο χώρος;
 

Τα λεφτά είναι καλά, αλλά η οικονομική κρίση επηρέασε και το χώρο του πορνό. Τα κασέ έπεσαν ωστόσο όλο το τιμ της εταιρείας παραγωγής “Sirina” προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο στις ταινίες. 

Σ΄ ένα γύρισμα τι άλλο μπορεί να στραβώσει; 
Μπορεί η κοπέλα να μη σε βοηθήσει να λειτουργήσεις. Μου έτυχε περίπτωση να με σπρώξει γιατί της χαλούσα τα μαλλιά ή το μακιγιάζ κι αυτό συμβαίνει με τις κοπέλες που είναι celebrities. Επειδή η άλλη είναι ωραία δεν σημαίνει ότι όλα θα πάνε τέλεια. Ο άντρας δεν πρέπει να επηρεάζεται από αυτά και πρέπει να είναι επαγγελματίας γι αυτό για παράδειγμα στις ιταλικές και τις γαλλικές ταινίες πορνό οι πρωταγωνιστές είναι συγκεκριμένοι, δεν χρησιμοποιούνται πολλοί. 

Η Τζούλια ήταν η celebrity; 
Δεν θέλω να μπω σε ονόματα. Το χειμώνα θα βγει η ταινία που κάναμε με τη Τζούλια, μια ταινία πολύ δυναμική. Η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη δεν είναι επαγγελματίες πορνοστάρ, βέβαια. Με τη Ντούβλη έχουμε κάνει την ταινία “Sex in the city on Athens” και τώρα τελευταία το «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη» όπου κάναμε μια βδομάδα γύρισμα στο νησί. 

Ποια είναι μια καλή ταινία πορνό; 
Αυτή που έχει στόρι με πικάντικο χαρακτήρα, που έχει χιούμορ, ίντριγκα και βέβαια καλό σεξ. 

Για μια σκηνή μπορεί να χρειαστούν και ώρες; 
Εξαρτάται από τη χημεία του άντρα με την κοπέλα. Μπορεί να γυριστεί σε μια ώρα μπορεί να πάει δύο και τρεις. Μπορεί κάτι να πάει στραβά, υπάρχουν και διαλείμματα όπου μπορείς να χαλαρώσεις, αλλά ο άντρας θα πρέπει να επανέλθει γρήγορα. 

Μέσα σε όλο αυτό υπάρχει και απόλαυση; 
Κάποιες φορές ναι. Κάποιες άλλες γίνεται μηχανικά. Εξαρτάται από την κοπέλα. 

Όρια βάζεις σε αυτά που σου ζητούν να κάνεις;
 

Οι ταινίες μας απευθύνονται σε strait, χωρίς να έχω πρόβλημα με τους gay σαν Ζαφείρης, αλλά δεν είχα ποτέ σκηνή με άντρα, είναι ξεκάθαρο. 

Τα θέματα υγείας; 
Εξεταζόμαστε κάθε μήνα για όλα τα σεξουαλικά νοσήματα κάνοντας μικροβιολογικές εξετάσεις και εξετάσεις σπέρματος και εμείς και οι παρτενέρ μας. Εξετάσεις κάνουμε και δύο με τρεις μέρες πριν τα γυρίσματα. Αν δεν κάνεις εξετάσεις δεν παίζεις σε ταινία πορνό. 

Ποιες είναι οι κοπέλες; 
Έρχονται κοπέλες από την Τσεχία, την Ουγγαρία, και πάρα πολλές Ελληνίδες. Έχω παίξει σε 25 ταινίες και κάνω και κάστινγκ- δοκιμαστικό- σε πρωτοεμφανιζόμενες κοπέλες. Από τις παραγωγές της “Sirina” έχουν περάσει όλα τα γνωστά ονόματα γυναικών της Ευρώπης και πολλά μοντέλα Ελληνίδες, που έχουν τίτλους στα καλλιστεία. Η Βούλα Βαβάτση, η Νικολέττα Ρωμανού, η Χριστίνα Ρουσάκη μοντέλο και δημοσιογράφος, που συμμετείχε και στα πάρτι του Μπερλουσκόνι, τα «Μπούμκα-μπούμκα»! 

Προσωπική ζωή έχεις; Υπάρχει κοπέλα που δέχεται αυτή τη δουλειά; 
Έχω κοπέλα που ζει στην Αθήνα. Είναι ανοιχτόμυαλη και καταλαβαίνει ότι πρόκειται για δουλειά. 

Δεν ζηλεύει; 
Ζήλειες δεν μπορεί να κάνει. Σ΄ αυτά είναι αν θέλεις. Αλλιώς ο δρόμος είναι ανοιχτός. 
Δεν τις έχεις απομυθοποιήσει πια τις γυναίκες μέσα από αυτές τις διαδικασίες;
Όταν ο άντρας είναι κυνηγός είναι δύσκολο να σταματήσει. Παίρνω πολλά μηνύματα στο Face book στο οποίο έχω δύο προφίλ και πολλές χιλιάδες φίλους. Κάνω πολλές γνωριμίες από εκεί. Δεν έχω πει ακόμα ότι είμαι χορτασμένος από τις γυναίκες, κι άντε να ηρεμήσω, να χαλαρώσω τώρα. 

Ωστόσο βάζεις κάποιο χρονικό όριο για το γύρισμα ταινιών πορνό;
 

Τον Αύγουστο κλείνω τα 31 μου, μ΄ αρέσει όλο αυτό το νταραβέρι, μ΄ αρέσει να το ζω και να συνεχίζω ακάθεκτος. Προσέχω τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, κάνω γυμναστική. Θα μπορούσαν να έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. 

Οι ταξιτζήδες όταν μπαίνω σε ταξί δεν μου παίρνουν λεφτά γιατί έκανα τον ταξιτζή. Μου έχουν προτείνει να είμαι σε μαγαζιά στην Αθήνα, αλλά εγώ προτιμώ να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση στην Τήλο τα καλοκαίρια, όπου έχω και τα δικά μου ενοικιαζόμενα δωμάτια με το όνομά μου στο site… 

Οι γονείς σου στην Τήλο, η οικογένειά σου, τι λένε; 
Οι γονείς μου είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Όταν πήγα πρώτη φορά σε κάστινγκ δεν τους το είπα, παρά μόνο όταν υπέγραψα. Επειδή ήμουν ζωηρός από μικρός μ΄ έχει μάθει ο κόσμος, μ΄ αγαπάει κι ο πατέρας μου με καμαρώνει. Ναυτικός χρόνια, δραστήριος κι αυτός, δεν τον χάλασε. Κανένας δεν το πήρε στραβά.


Γράφει : Pοδούλα Λουλουδάκη

rodiaki.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.