Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]

Πριν από ένα μόλις χρόνο η πανέμορφη Ζαχία Ντεχάρ έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, όταν αποκαλύφθηκε πως αν και ανήλικη πληρώνονταν αδρά για να κάνει σεξ με διάσημους Γάλλους ποδοσφαιριστές όπως οι Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά.

Και μπορεί στην Γαλλία η πορνεία να μην αποτελεί αδίκημα αν είσαι ενήλικη, αλλά ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τις ανήλικες πόρνες, όπως συνέβη και την Ζαχία που αποκαλύφθηκε πως εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας από τα 16 της χρόνια και μάλιστα ήταν μόλις 17 χρονών όταν απέκτησε για πελάτες τους διάσημους ποδοσφαιριστές.

Όμως, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, μπορεί η ζωή των διάσημων πελατών της να έγινε μαύρη λόγω του σκανδάλου, αλλά η ζωή της Ζαχία πάει από το καλό στο καλύτερο. Έτσι μετά από την σύντομη περιπέτειά της με τις αρχές, τώρα έγινε μοντέλο που διαφημίζει εσώρουχα γνωστού παρισινού οίκου και μάλιστα συμμετέχει και σε επιδείξεις μόδας και φυσικά φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά όπως το V magazine. Οι άνθρωποι του χώρου θεωρούν ότι μπροστά της ανοίγεται μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ. Αυτά είναι.

πηγη:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.