Μουσακά από τα χεράκια της hot Ρίας! (Φωτογραφίες)

Είναι ελεύθερη κι ωραία, μα πάνω απ'όλα νοικοκυρά. Η Ρία Αντωνίου, αν και είναι μόλις 23 ετών, ξέρει πολύ καλά να περιποιείται τους φίλους της. Όταν μάλιστα την επισκέπτονται στη Ρώμη, δεν διαστάζει να μπει για τα καλά στην κουζίνα και να τους μαγειρέψει ένα μπελαλίδικο αλλά πεντανόστιμο ελληνικό φαγητό, τον μουσακά.

Η Ρία, σύμφωνα με την Espresso, νιώθει πολύ περήφανη για τη χώρα μας και παρά τα όσα ακούει για την κατάσταση, εκείνη φροντίζει να δέιξει ότι εκτός από ωραία τοπία έχουμε και κάτι κοινό με τους γείτονες, την αγάπη για το καλό φαγητό. Έτσι δεν διαστάζει να αποκαλύψει τα μυστικά της κουζίνας της, αλλά και να φωτογραφηθεί την ώρα που φτιάχνει μουσακά στο σπίτι της.

Η χρυσοχέρα Ρία ξέρει πολύ καλά το μυστικό του καλού φαγητού, γι'αυτό δίνει αναλυτικά τη συνταγή, ώστε να τη δοκιμάσει όποια το επιθυμεί. Εξάλλου, όπως εξομολογήθηκε η Ρία στη δημοσιογράφο, η αγάπη της για την Ιταλία δεν προέκυψε τώρα, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία, αφού η μητέρα της έβλεπε ρομντικές ταινίες της Cineritta, τη στιγμή που οι φίλοι της έβλεπαν χολιγουντιανές παραγωγές.

Έτσι ήθελε να ζήσει αυτό τον ρομαντισμό αλλάκαι τις εικόνες, βγαλμένες από μια άλλη εποχή. Φυσικά σε μια εκ βαθέων συζήτηση δεν θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Ηλία Πανταζόπουλο, ο οποίος δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που την έβαλε στο ιταλικό σόου "Balando con la stele", αλλά και εκείνος που βρίσκεται πίσω από κάθε της κίνηση. Αν και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει τόσο στο πλατό όσο και εκτός, να απολαμβάνουν τον καφέ αλλά και το φαγητό τους σε γωνστά στέκια της Ρώμης, η Ρία δηλώνει ότι είναι συνεργάτες και αποκαλύπτει: «Η καρδιά μου δεν νοιάζεται για εθνικές ταμπέλες. Ο έρωτας απ'όπου και να έρθει είναι καλοδεχούμενος, αφήνοντας έτσι ελπίδες στους χιλιάδες θαυμαστές της στην Ιταλία.

πηγη:markos tv

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.