Κατερίνα Λέχου: Από τα γυμνά και τις πλαστικές... στην Τέχνη! (φωτό)

Αρχές της δεκαετίας του ΄90 και μία ηθοποιός άγνωστη στο ευρύ κοινό αποφοιτά από το Θέατρο Τέχνης και προσπαθεί να πείσει πως αξίζει να πάρει έναν ρόλο, έστω και δεύτερο.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου, που σήμερα έχει στο ενεργητικό της πολλές αξιόλογες συμμετοχές σε τηλεόραση και κινηματογράφο, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε θέατρο και συνεργασίες με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο σανίδι.

Βέβαια πριν ακόμη η δημοφιλής σήμερα ηθοποιός αποκτήσει όνομα στα καλλιτεχνικά πράγματα, έκανε αρκετές προκλητικές φωτογραφίσεις στα εξώφυλλα των περιοδικών της εποχής αλλά και ημίγυμνες εμφανίσεις για τις ανάγκες των τηλεοπτικών σήριαλ που κατά καιρούς συμμετείχε.

Μάλιστα πριν τρία χρόνια τόλμησε να φωτογραφηθεί όπως τη γέννησε η μαμά της για την έκθεση φωτογραφίας του Τάκη Διαμαντόπουλου με τίτλο «Λευκό βιβλίο».

Και αν το γυμνό πολλές φορές θεωρείται «τέχνη», στην ίδια κατηγορία θα έπρεπε να μπουν και οι πλαστικές της ηθοποιού γιατί ομολογουμένως ήταν πολύ πετυχημένες και η Λέχου βρέθηκε με πιο «κοφτή» μυτούλα να φιγουράρει στη λίστα με τους ταλαντούχους Έλληνες υποκριτικούς.

Το ταλέντο ήρθε και έδεσε με την πλαστική ομορφιά...

πηγη:newpost.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.