Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές – Δεν θα την αναγνωρίζετε!

Εκτός από αυτά που βλέπουμε στο instagram, όμως, που όσο να είναι υπάρχουν φίλτρα και... φώτοσοπ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει πραγματικά ένα υπέροχο κορμί, χωρίς σχεδόν καμία ατέλεια

Το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης μονοπωλεί τον τελευταίο καιρό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έγινε γνωστή από το My Style Rocks, ενώ έχει πραγματοποιήσει περάσματα κι από άλλα προγράμματα, όπως για παράδειγμα η «Φάρμα».

Η 28χρονη ξανθιά, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έχει κάνει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Ήταν παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που φυσικά δεν κρύβει και η ίδια.

Το σίγουρο είναι πως ο πρώην σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό!

Εκτός από αυτά που βλέπουμε στο instagram, όμως, που όσο να είναι υπάρχουν φίλτρα και… φώτοσοπ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει πραγματικά ένα υπέροχο κορμί, χωρίς σχεδόν καμία ατέλεια.

Δείτε φωτογραφίες της πριν και μετά τις πλαστικές:

 

 

 

 

https://www.in.gr/2021/09/12/life/perierga/aleksandra-panagiotarou-etsi-itan-prin-tis-plastikes-den-tha-tin-anagnorizete/?fbclid=IwAR3X3p6-Or2o9uVBxiNpvYAUdCUgO3HO8eeyvNxGosCdU5i1gujbO3nPeoc

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.