Στάση Δημοτικό! : Άπαιχτοι Ντετέκτιβ – Υπόθεση: Εξαφανισμένα (Υπέροχα) αγόρια

Άπαιχτοι Ντετέκτιβ – Υπόθεση: Εξαφανισμένα (Υπέροχα) αγόρια

Συγγραφέας: Θοδωρής Παπαθεοδώρου

Εικονογράφηση: Λέλα Στρούτση

Εκδόσεις: Μεταίχμιο, 2017

Ηλικία: από 9 ετών

Ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό τα σούπερ αγόρια της ομάδας μπάσκετ «Κεραυνός» ξαφνικά εξαφανίζονται. Σωστά ακούσατε, εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος πίσω τους. Έτσι, ο κλήρος έπεσε στους άπαιχτους ντετέκτιβ να λάβουν δράση και να αναλάβουν την πρώτη τους υπόθεση. Η σούπερ Μαίρη, η φοβερή Νίκη, ο Μάκης ο Φούσκας και ο Μάνος ο Κούκλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όλα περιπλέκονται και τα γεγονότα αλλάζουν τροπή. Πολύ γρήγορα κάποια σημάδια δείχνουν πως είναι πιο σκοτεινά απ’ ό,τι πιστεύουν και ελπίζουν. Η άπαιχτοι ντετέκτιβ θα ρισκάρουν, θα ξεπεράσουν τα όριά τους και θα κινδυνεύσουν για να βρουν τα ‘υπέροχα’ αγόρια του μπάσκετ.

Θα τα καταφέρει, τελικά, η ατρόμητη τετράδα να λύσει το μυστήριο;

Αν σας αρέσει το μυστήριο, η περιπέτεια, το χιούμορ αλλά και οι έρωτες, οι «Άπαιχτοι Ντετέκτιβ – Υπόθεση: Εξαφανισμένα (Υπέροχα) αγόρια» είναι το βιβλίο για σας. Γιατί αυτό το βιβλίο τα έχει όλα.

Μέσα από τις σελίδες ξεδιπλώνεται μια υπέροχη ιστορία μυστηρίου. Ο συγγραφέας καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τον αναγνώστη και να τον παρασύρει μέχρι τις τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Από τις πρώτες κιόλας αράδες ο αναγνώστης ταυτίζεται με τους ήρωες και μπαίνει στο τρυπάκι να ψάξει να βρει την λύση. Ένα κείμενο γεμάτο σασπένς και γέλιο που θα διαβαστεί απνευστί.

Η εικονογράφηση της Λέλας Στρούτση έρχεται να συμπληρώσει το κείμενο. Χρησιμοποιώντας μαυρόασπρα σκίτσα με περισσό μεράκι και χιούμορ, οι εικόνες αγκαλιάζουν και αποδίδουν εξαιρετικά το κείμενο.

Οι «Άπαιχτοι Ντετέκτιβ – Υπόθεση: Εξαφανισμένα (Υπέροχα) αγόρια» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς. Μην χάσετε και τα υπόλοιπα της σειράς: «Άπαιχτοι ντετέκτιβ 2: Υπόθεση: Κλεμμένα βραβεία (και κλεμμένα φιλιά)»και το «Άπαιχτοι Ντετέκτιβ 3: Υπόθεση: Παραλίες, πλάκες και (παλαβές) πριγκίπισσες» .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.