Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου: Βιβλιοπαιχνιδίσματα (Πυθαγώρειο Νηπιαγωγείο Σάμου)

Οι διαδικτυακές βόλτες, μπορούν εκτός των άλλων, να αποκαλύψουν πολύ αξιόλογες δουλειές ,που σχετίζονται με τη φιλαναγνωσία και τα σχολεία. Μέσα στα blogs των σχολείων ή των εκπ/κών, υπάρχουν θησαυροί δραστηριοτήτων. Κάποιες γίνονται με αφορμή ένα ή περισσότερα  βιβλία, άλλες αποτελούν μέρος ενός προγράμματος στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας στα σχολεία.

 Στην επαφή μας με τους υπεύθυνους  bloggers εκπ/κούς και τους διευθυντές των σχολείων, όποτε χρειάστηκε, όλοι ήταν πρόθυμοι για συνεργασία με τη στήλη και το περιοδικό μας,  έτσι ώστε  να γίνεται αναδημοσίευση και να γνωστοποιούνται τα καλά έργα που γίνονται καθημερινά στα σχολεία. Φιλαναγνωσία γίνεται βέβαια και στα νηπιαγωγεία, με πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες και προγράμματα, πολλές φορές μάλιστα βραβευμένα!

   Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω το blog του Πυθαγορείου Νηπιαγωγείου της Σάμου,με υπεύθυνη την κ. Μαρία  Χατζηπαναγιώτου. Εκτός από το ότι είναι πολύ σωστά  οργανωμένο κι ελκυστικό,απεικονίζει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται εκεί,από νηπιαγωγούς με πολύ μεράκι κι αγάπη για τα παιδιά. Μπορείτε να δείτε, το πώς έχουν οργανώσει  τη φιλαναγνωσία, με όλα όσα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι μικροί αναγνώστες  και με τελικό στόχο να αγαπήσουν την ανάγνωση, αλλά και τις δραστηριότητες πάνω στο βιβλίο “Ο μικρός Πρίγκηπας” του Σαιντ Εξυπερύ.  Αφήστε τη νεράιδα “Φιλαναγνωσία”..... να σας ξεναγήσει από  εδώ!   

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν από 8 χρόνια Μαρία Χατζηπαναγιώτου, Νηπιαγωγός Πυθαγορείου

    Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Οφείλω να παραδεχτώ πως κι εγώ ενθουσιάστηκα με την ανακάλυψη του μαγικού σας κόσμου!!! Καλή συνέχεια λοιπόν, ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο! ;)

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.