Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου: Βιβλιοπαιχνιδίσματα (6ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης)

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ      

Τάξη Β΄2

Εκπαιδευτικός: Γιάννης Μεντεσίδης

6ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πολύς λόγος και κουβέντα γίνεται κάθε τόσο γύρω από τη λέξη “δικαιώματα”. Όλοι σχεδόν  κόπτονται και φροντίζουν για τη διαφύλαξή τους. Ανθρώπινα, των παιδιών, των γυναικών, των εργαζομένων κ.τ.λ κ.τ.λ.

Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι δικαιώματα έχουν και οι αναγνώστες! Και μάλιστα αρκετά! Με πρώτο και καλύτερο αυτό που  λέει ότι: “ Έχεις το δικαίωμα ....να μη διαβάσεις” για τον οποιοδήποτε λόγο βρε παιδί μου, ακόμα επειδή βαριέσαι!

Αρκετά μικρά παιδιά, κυρίως μαθητές, γνωρίζουν αυτά τα δικαιώματα και φροντίζουν οι εκπ/κοί γι’ αυτό. Μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες σχετικά με τη «Φιλαναγνωσία» , πολλοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, πέρα από την εξαιρετική τους δουλειά, μαθαίνουν στα παιδιά ότι.... και οι αναγνώστες έχουν ...δικαιώματα! Θα τα γνωρίσετε και εσείς, ακούγοντας τους ίδιους τους μαθητές, στην παρακάτω διεύθυνση , κάνοντας αντιγραφή και επικόλληση στη μπάρα αναζήτησης. 

http://eisaikaidaskalos.blogspot.gr/search/label/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1?updated-max=2012-04-21T23:46:00%2B03:00&max-results=20&start=1&

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.