Οδός Παραμυθιού και Ιστορίας Γωνία (Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΓΚΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΓΚΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Συγγραφέας: Ελένη Ανδρεάδη

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

 

Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης, είναι ένα βιβλίο μυστηρίου για παιδιά συνέχεια της παιδικής σειράς “Πράκτορες του Πλανήτη”. Με απόλυτα οικολογικό περιεχόμενο, έρχεται να συνεπάρει τα παιδιά ηλικίας 10 και πάνω με το πλούσιο λεξιλόγιό του και τις έντονες εικόνες που σου δημιουργεί μέσα από τους διαλόγους του.

Ο δωδεκάχρονος Τζάστιν δεν αντέχει άλλο τους σούπερ ήρωες μιας και στην καθημερινότητά του βιώνει την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια των εκάστοτε νταήδων που συναντά στο διάβα του. Κάποια στιγμή, θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι σε ένα στοίχημα που πρέπει απαραιτήτως να επιλύσει με την βοήθεια των φίλων του Πράβ, Ζόι και της μπλόκερ Λάνα, μέσα σε εννέα μέρες ακριβώς. Ένας μυστηριώδης φάκελος με άγνωστο αποστολέα θα του κινήσει την περιέργεια, και η περιπέτεια ξεκινά. Ο πλανήτης θα κινδυνεύσει από ένα δηλητηριώδες αέριο και ο Τζάστιν θα πρέπει να φτάσει μέχρι τον Λευκό Οίκο για να πείσει τον ίδιο τον Πρόεδρο να λάβει τα μέτρα του, μέσα από μια σειρά στοιχείων που πρέπει να ανακαλύψει. Προσπαθώντας να σώσουν τον πλανήτη, ένας παράξενος άνδρας θα προσπαθήσει μέσα από ένα απίστευτο κυνηγητό να τους παραπλανήσει. Θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο και να σώσουν τον κόσμο;

Η Ελένη Ανδρεάδη δημιουργός best seller, ξέρει πολύ καλά πως να σε παρασύρει στον φανταστικό της κόσμο, με μεγάλη ευκολία. Η δύναμη της θέλησης και η πίστη στις δυνάμεις σου, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά γραφής του συγκεκριμένου βιβλίου. Η ίδια απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Harvard έχοντας στο ενεργητικό της ένα μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντολογική Πολιτική, και ένα Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας, σου δίνει τη αίσθηση της εγγύησης σε κάθε σελίδα που διαβάζεις. Οι λογοτεχνικές της επιτυχίες ανά τον κόσμο, μέσα από τις μεταφράσεις των περισσότερων βιβλίων της, είναι λίγα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει μέσα από τον λαμπρό συγγραφικό της μέλλον. Η εικονογράφηση έγινε από την πολύχρωμη και ταλαντούχα Σάντρα Ελευθερίου με απόλυτο επαγγελματισμό και αγάπη προς το πρωτότυπο κείμενο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.