Περιφέρεια με Γιάννη … προκοπή να κάνει! Της Ευτυχίας Σταθοπούλου

Ανακοίνωσε και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το νέο διοικητικό σχήμα και τα πρόσωπα με τα οποία θα πορευτεί την επόμενη τετραετία. Φαίνεται πως ο επανελεγμένος Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος επέλεξε νέα πρόσωπα σε πολύ σημαντικές θέσεις για την περιοχή μας.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε το όνομα του Γιάννη Καμπανή ως νέος Έπαρχος της Κω. Ένας άνθρωπος που κατά κοινή ομολογία βοηθάει και προσφέρει όπου και όπως μπορεί, είτε ως ιατρός είτε από την θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και πολλά χρόνια. Στις πρώτες του μάλιστα δηλώσεις αποφάσισε να ασχοληθεί με το μείζων ζήτημα της οδικής ασφάλειας και με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Γιάννης Κρητικός ως Αντιπεριφερειάρχης ήταν μία έκπληξη θα λέγαμε. Επίσης γνώστη των ζητημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης , και φυσικά γνώστη των προβλημάτων της περιοχής μας. Η έκπληξη είναι πως για πρώτη φορά όπως και ο ίδιος τόνισε στην δήλωση του ορίζεται Αντιπεριφερειάρχης για την ενότητα μας , δηλαδή την Κω και την Νίσυρο. Επιπλέον αναλαμβάνει αρμοδιότητες που αφορούν στο σημαντικό θέμα της Παιδείας.

Από μόνες τους και αυτές οι δύο επιλογές δείχνουν την διάθεση εκ μέρους της Περιφέρειας να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις στην περιοχή μας.

Περιμένουμε αυτή η τετραετία να είναι ιδιαιτέρως δημιουργική και για τους δύο Γιάννηδες που φαίνεται πως έχουν όρεξη για δουλειά.

Τα προβλήματα πολλά και απαιτούν λύσεις και συνεργασία.

Και ας μην είναι κάθε μέρα του … Αι Γιαννιού!

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.