Από την γραβάτα … στο τζινάκι και το Polo το μπλουζάκι.

Πολλοί Υπουργοί Υγείας με κουστούμια και γραβάτες έχουν επισκεφθεί την Κω. Είπαν πολλά αλλά έκαναν λίγα!

Με δικό του νεανικό dress code ήρθε στην Κω ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας. Ο δημοφιλέστερος μέχρι σήμερα Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη Β. Κικίλιας, έβαλε το τζινάκι του και το Polo το μπλουζάκι του και ήρθε στο νησί μας. Τα είπε ωραία, πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις και τόνισε ότι : «Είναι ευκαιρία η Κως να γίνει πρότυπο νησί». Αναμένουμε οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις…

 

 

Κάτι έγινε με Επιστρεπτέα Προκαταβολή, με ΤΕΠΙΧ IΙ;

Τελικά κάποιες επιχειρήσεις ενισχύθηκαν έστω για λίγο με τις επιστρεπτέες προκαταβολές, πράγμα που προσμετράτε στα θετικά. Τώρα πολλοί επιχειρηματίες και του νησιού μας έχουν κάνει αίτηση στο ΤΕΠΙΧ ΙΙ και περιμένουν μέρα με τη μέρα τα χρήματα. Η κατάσταση είναι πραγματική για γερά νεύρα… Υπομονή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

 

 

 

Απολαύστε τον κομήτη Neowise να περνάει από την Κω

Ο νέος κομήτης Neowise στις 20 Ιουλίου 2020 θα περάσει σε μικρότερη απόσταση από εμάς. Μην χάσετε ευκαιρία να δείτε τον «διαφορετικό επισκέπτη» να περνά πάνω από την Κω. Όπως σημειώνει η Σ. Καραγιάννη σε ανάρτηση της “Όταν το μάτι συνηθίζει, ο κομήτης είναι ορατός με γυμνό μάτι μετά τις 9.30 μμ. Κάντε μια βόλτα να τον δείτε, και μόνο που θα περάσει ξανά σε 7000 χρόνια, αξίζει μια ματιά σας. C/2020 F3 (NEOWISE) #comet #neowise

Η καταπληκτική φώτο είναι φυσικά της Σοφίας Καραγιάννη

 

 

 

Ένα πρωινό στο αγαπημένο …. Avra

Μπορεί το βράδυ να έχει άλλη αίγλη το πανέμορφο Avra, το πρωί όμως έχει άλλη αίσθηση. Απολαμβάνεις τον χυμό σου και κάνεις το μπανάκι σου. Αν θες να κάτσεις όλη μέρα, έχει και τα snack του και έτσι περνάει ευχάριστα η μέρα. “All you touch and all you see” , και είναι η μόνη αλήθεια… Ένα καλοκαιρινό concept σητν καρδιά της πόλης που δημιούργησαν ο Νικήτας , ο Ανδρέας και ο Δημήτρης. 

 

 

 

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με outfit …. Μάνου Παραδείση

Εκτός ότι την θεωρούμε κορμάρα, και γενικά έξυπνη και ωραία γυναίκα, την είδαμε και στο Just the 2 of us με αυτό το υπέροχο σύνολο που είναι δημιουργία του Κώου Μάνου Παραδείση. Η φωτογραφία (την οποία είδαμε στο FB του Μάνου) τα λέει όλα από μόνη της… και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση του : «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Βίκυ Χατζηβασιλείου που με εμπιστεύτηκε για τη δημιουργία του outfit για το τελικό του Just 2 of us Top and Skirt designed and made by #ManosParadisis»

 

 

 

Ήπιαμε φοβερό cocktail στο Omega Sky Bar στην Αβέρωφ

Αν και έχω πάει λίγες φορές, αυτό το μαγαζί έχει μία ξεχωριστή ποιότητα. Δεν είναι μόνο τα μοναδικά cocktail που πίνουμε, ούτε η απέραντη… Κως που βλέπεις από ψηλά. Είναι όλα μαζί…Η κάθε γωνιά του έχει κάτι να σου πει. Δροσερή βραδιά, ωραίος κόσμος, καλά ποτά, και ποιότητα.

 

 

 

Δεν την κλέψαμε αυτή την φωτογραφία… είναι πραγματική…

Σαν ψεύτική και όμως, είναι στις 6 περίπου το πρωί, την ώρα που φτάνει το καράβι στην Σύμη, θέλεις περίπου 10 λεπτά να φτάσεις στο Νημποριό. Εκείνη την στιγμή που λες ότι είσαι κουρασμένος και θες να πέσεις για ύπνο… απλά μην το κάνεις. Εμείς φτιάξαμε καφέ και κάτσαμε την βεράντα του ξενοδοχείου, στο Νημποριό, κοιτώντας αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Αν δεν λέγεται αυτό ευλογία για τον τόπο και τα νησιά μας, τότε τί λέγεται… ;

 

 

 

Σας έχω και πρόταση για την ξαπλώστρα… «Καν’το να συμβεί ΤΩΡΑ»

Στον πρώτο όροφο του Πολύκεντρου Θαλασσινού θα βρείτε τέτοια βιβλία που αν κάτσετε και συγκεντρωθείτε (προσπαθήστε το κάνει καλό) και τα διαβάσετε θα την δείτε αλλιώς. Μόνο μία πρόταση από το βιβλίο των Βίκυ Χατζηβασιλείου & Χάρη Παπαδόπουλου θα σας γράψω…. και αγοράστε το. «Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής»


 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.