Εκδόσεις Explorer Κως «Ενας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός»

Οι Εκδόσεις Explorer της εφημερίδας «Καθημερινή» έχουν μεγάλη ιστορία και εμπειρία στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Πριν είκοσι μέρες περίπου, κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση για την Κω αποκλειστικά, με τίτλο «Κως, ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός»..
Το δίχως άλλο, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες ταξιδιωτικοί οδηγοί για την Κω, όμως αυτός είναι όντως πλήρης.


Ο συντονισμός της έκδοσης και τα κείμενα ανήκουν στο δημοσιογράφο Βασίλη Μηνακάκη της Καθημερινής, ο οποίος με πολλή αγάπη κι ενδιαφέρον κατάφερε το «σχεδόν» ακατόρθωτο: να δημιουργήσει έναν πολυσέλιδο οδηγό (180 σελίδες), που καλύπτει όλες τις πτυχές του νησιού μας χωρίς λάθη και ανακρίβειες.
Η περιήγηση περιλαμβάνει θέματα που αφορούν την ιστορία του νησιού, το περιβάλλον, την πόλη της Κω και τα χωριά, τις παραλίες, δραστηριότητες στη φύση, διασκέδαση, εκδηλώσεις, παραδοσιακά προϊόντα , ξενοδοχεία κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Για να γίνει πραγματικότητα αυτός ο οδηγός, συνέβαλαν πολλοί συμπολίτες μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Βασίλη Χατζηβασιλείου για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή του στη λεπτομερή θεώρηση όλων των κειμένων.
Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά : «Οι υπέροχες, μοναδικής τελειότητας, φωτογραφίες, που με πολύ μεράκι συνέλεξαν και διέθεσαν η Σοφία Καραγιάννη, ο Μάνος Μαστρογιώργης και ο Νίκος Σοφός, μου έδωσαν την έμπνευση να ασχοληθώ ιδιαίτερα με την επιμέλεια της ύλης αυτού του τόσο καλαίσθητου τουριστικού οδηγού για την Κω, που όλοι λατρεύουμε»
Για τις εκατοντάδες φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν, «ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Νίκο Σοφό (Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω-Νισύρου) για τη συμβολή του στη θεώρηση των κειμένων και την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού.
Τέλος, ευχαριστίες οφείλονται στους κ. Σοφία Καραγιάννη και κ. Μάνο Μαστρογιώργη για τις φωτογραφίες που μας παραχώρησαν ευγενικά από το πλούσιο φωτογραφικό τους αρχείο» (αναφέρει ο δημοσιογράφος, υπεύθυνος της έκδοσης, κ. Μηνακάκης)
Ταξιδέψτε σε αυτό το ακριβό πετράδι των Δωδεκανήσων με πολύτιμο βοηθό τον οδηγό του Explorer.
Ο οδηγός θα διατίθεται προσεχώς σε βιβλιοπωλεία ή απευθύνεστε στις εκδόσεις Explorer.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.