Έχεις 60 min και στην Κω για να αποδράσεις... Θα τα καταφέρεις;

Η νέα «τρέλα» στο χώρο της διασκέδασης ονομάζεται «Δωμάτια Απόδρασης»(escaperooms).

Και το ονομάζω «τρέλα» γιατί τους τελευταίους μήνες είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος διασκέδασης στην Ελλάδα. Στην Αθήνα, οι χώροι αυτοί διατηρούν την πρώτη θέση στη λίστα του TripAdvisor με τα κορυφαία αξιοθέατα της Αθήνας, καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη και την δεύτερη θέση, πάνω από το μουσείο της Ακρόπολης (3η) και τον ναό του Ηφαίστου (4η).

60 λεπτά της ώρας κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο.. Θα καταφέρεις να αποδράσεις? Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα σου, λύνοντας γρίφους.

Η μόδα που σαρώνει, με δεκάδες αίθουσες απόδρασης, σε πολυάριθμες πόλεις της Ελλάδας, έφτασε φυσικά και στην Κω και πιο συγκεκριμένα στην Καρδάμαινα με το 60min.

To60min μετά τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη, ήρθε και στην Κω.Πρόκειται για ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι το οποίο εξελίσσεται σε 2 δωμάτια ενός διώροφου σπιτιού.Μια ομάδα 2 – 7 ατόμων κλειδώνεται μέσα σε ένα από τα δωμάτια και καλείται μέσα σε 60 λεπτά να λύσει το μυστήριο του δωματίου, ώστε να οδηγηθεί στο κλειδί της εξόδου, το οποίο είναι πολύ καλά ασφαλισμένο κάπου μέσα στο δωμάτιο.

Προς το παρόν λειτουργούν δύο δωμάτια το “Passage” και το “Basement”. Toπρώτο δέχεται ομάδες 2-5 ατόμων και το δεύτερο 3-7 ατόμων.

Τα δωμάτια:

Thepassage: Ένας φόνος. Ένα απολύτως σφραγγισμένο δωμάτιο. Ένα μεγάλο μυστικό.

Με ποιον τρόπο κατάφερε να διαφύγει ο δράστης; Εξέτασε προσεκτικά τα στοιχεία και προετοιμάσου για μία πολύ μεγάλη έκπληξη!

TheBasement: Μια απαγωγή…  Ένας τρόπος διαφυγής… Άραγε είσαι μόνος;
Έχεις 60min να το ανακαλύψεις και να διαφύγεις προτού γίνεις το επόμενο θύμα.

Το μόνο που χρειάζονται οι παίκτες είναι : Αντίληψη, παρατηρητικότητα και πνεύμα συνεργασίας. Ό,τι  χρειάζεται η ομάδα, για να λύσει το μυστήριο του δωματίου, βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο.

Σε αντάλλαγμα θα εισπράξετε ισχυρή δόση αδρεναλίνης, διασκέδαση στο ζενίθ, και την ικανοποίηση που σου δίνει η απόδραση (αν καταφέρεις ν’ αποδράσεις..). Όσους έχω συναντήσει με εμπειρία σε δωμάτια απόδρασης, είτε έχουν αποδράσει, είτε όχι, δηλώνουν κατενθουσιασμένοι. Ίσως γιατί αυτός ο τύπος διασκέδασης ξεφεύγει από τα τετριμμένα, ίσως γιατί ξυπνάει ο ΣέρλοκΧολμς που όλοι έχουμε μέσα μας.. Το γεγονός είναι ότι δεν θα καταλάβετε για πότε πέρασε η μία ώρα, σίγουρα θα θέλετε κι άλλο, και θα είστε σε εκγρήγορση και ένταση πολλή ώρα μετά την απομάκρυνση από το δωμάτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε στο Μιχάλη στο τηλέφωνο 6981718425.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το 60min, http://60min.gr/#home-rooms.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.