40 + καλλιτέχνες , Ζωντανές Δημιουργίες, Θεατρικά, Ζωντανή μουσική κ.α στο Live Art Festival στον Πολυχώρο Σφαγείο (φώτο & βίντεο)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επισκεφθείτε το φεστιβάλ και την Κυριακή 19 Αυγούστου γιατί σίγουρα δεν θα «χορτάσατε» μόνο με μία επίσκεψη το Σάββατο το βράδυ αλλά και σίγουρα δεν θα προλάβατε να δείτε 40 καλλιτέχνες να δημιουργούν ζωντανά για το κοινό!


Ένα διήμερο φεστιβάλ τέχνης λαμβάνει χώρα αυτό το διήμερο 18 & 19 Αυγούστου στον αίθριο χώρο του παλιού Σφαγείου με πανέμορφες δημιουργίες από 40 καλλιτέχνες. Η ζωγραφική, το πλέξιμο η σιδηρογλυπτική, η χαρακτική σε πέτρα, οργανοποιία, βιτρώ, installation, κηροπλαστική, κατασκευή χάντρας, φωτογραφία, video art, φυτοσυνθετική, ανθοκομία, κοσμηματοποιία, δημιουργίες με γυαλί, πουαντιγισμό, performance art, ψηφιδωτό, graffiti, σκιτσογραφία είναι τέχνες που όλοι απολαύσαμε από τους δημιουργούς που συμμετέχουν στο φεστιβάλ.
Τα παιδιά της Αστικής Εταιρείας «Πολυχώρος Σφαγείο» μας χάρισαν ένα διήμερο τέχνης και πολιτισμού μιας μαζί με τις δημιουργίες υπήρχαν θεατρικά δρώμενα, ζωντανή μουσική, θέατρο κτλ.
Για ακόμα μία φορά μας έδειξαν όλοι πόσο πολύ αγαπούν την τέχνη και για ακόμα μία φορά όλοι προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στον πολιτισμό του νησιού μας που με τέτοιες διοργανώσεις δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα φεστιβάλ στις μεγαλουπόλεις!

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 7 χρόνια Α.Π.

    Υπέροχη εκδήλωση! Υπέροχες δημιουργίες από χαρισματικούς ανθρώπους! Εξαιρετική μουσική και ερμηνείες από τον θαυμάσιο Αλέξη! Σας ευχαριστούμε!!!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.