"Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων του μπαλέτου της Μόσχας" 21 Δεκεμβρίου στο Panorama

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των Χειμερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω παρουσιάζει «Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων τoυ Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα, με την πρίμα μπαλαρίνα του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας (GRAND MOSCOW CLASSICAL BALLET), Διακεκριμένη καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαρίνα ΡΖΑΝΝΙΚΟΒΑ και 15 διακεκριμένους σολίστες και corps de ballet του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης – στο πρώτο μέρος πράξεις από το Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι - «Καρυοθραύστης» και στο δεύτερο μέρος - αποσπάσματα από τα άλλα γνωστά κλασικά μπαλέτα –«Λίμνη των κύκνων», «Ραϊμόντα», «Κουρσάρος», «Κάρμεν» και «Δον Κιχώτης».

Φέτος τα Αστέρια του Μπαλέτου της Μόσχας λάμπουν ξανά τα Χριστούγεννα πανελλαδικώς φέρνοντας κοντά μας την παγκοσμίως αναγνωρισμένη τέχνη της χώρας με τεράστια πολιτιστική παράδοση.

Η παράσταση «Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» θα πραγματοποιηθεί στην Κω στην Αίθουσα «Κολοσσός» του Ξενοδοχείου Kipriotis Panorama στις 21 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.30. Στην παράσταση έχουν προσκληθεί να συμπράττουν οι μαθητές από τις τοπικές Σχολές μπαλέτου.

Τα εισιτήρια – 20 Ευρώ και 10 Ευρώ (παιδικό- φοιτητικό) προπωλούνται, στα μουσικά καταστήματα ΤΙ ΑΜΟ και ΗΧΟΠΟΛΙΣ.

Πληροφορίες – Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω. Βασίλης Πης τηλ. 22420 28655.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.