Το HAAN ήρθε στου ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ – Ένα πρωτοποριακό Gadget !

Το ιδιαίτερο brand που αλλάζει τα δεδομένα στα απολυμαντικά χεριών, ήρθε για να καινοτομήσει ξανά με νέα χαρακτηριστικά που φέρνουν την απόλυτη καθαριότητα πιο κοντά στους λάτρεις του lifestyle design και του βιώσιμου τρόπου ζωής.

Εξελιγμένα χαρακτηριστικά.
Καινοτόμο design.
Πρωτοποριακή καθαριότητα είναι στο χέρι σου.

ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΟΜΕΝΕΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ακούγοντας πάντα τα θέλω των fans της, η HAAN λανσάρει επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ξεχωριστό design! Μία πρακτική λύση που κάνει μία καθημερινή ανάγκη μας για άμεση απολύμανση on the go περισσότερο eco-conscious, εξασφαλίζοντας πολλαπλές χρήσεις σε κάθε συσκευασία.

https://drive.google.com/file/d/1zYIDxE3ZtQUMR22qleYf70gsOr8wkHaj/view

 NEΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ

Με τα νέα HAAN Refill, δεν ξεμένεις ποτέ από το απαραίτητο απολυμαντικό χεριών. Οι συσκευασίες επαναγεμίσματος ανοίγουν και κλείνουν εύκολα. Παράλληλα, ενισχύουν τo eco-conscious thinking της HAAN.

https://www.instagram.com/p/CGkvOTWgExz/?igshid=uzpjpk8saxv2

ΝΕΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Το άρωμα παίζει ρόλο στη ζωή και τη διάθεσή μας και αυτό είναι κάτι που η HAAN γνωρίζει πολύ καλά. Αυτή τη φορά, εμπνεύστηκε από τους αλχημιστές των cocktails και φέρνει 5 νέα αρώματα σε 5 εκρηκτικά χρώματα, ταράσσοντας για μία ακόμα φορά τα δεδομένα: Spicy Ginger Ale, Manhattan Glace, Mojito Splash, Margarita Spirit και Gentle Paloma.

https://drive.google.com/file/d/1Kcb6ETs82dZwOb5ggy-DCKj_ygZXO4uV/view

NEΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η καθημερινότητά μας εκτός από κλειδιά, κινητό, τσάντα, πλέον περιλαμβάνει και άλλα πράγματα. Ένα από αυτά το απολυμαντικό χεριών μας. Η HAAN κάνει πιο πρακτική τη χρήση του λανσάροντας τα μοναδικά lanyards. Ιδανική για μεγάλους και παιδιά, η λύση αυτή δίνει τη δυνατότητα να κρεμάσετε γύρω από το λαιμό το απολυμαντικό χεριών σας ή στην άκρη του backpack σας με το ειδικό γαντζάκι!

https://mcusercontent.com/67880a7041ea35396723e76b3/files/55873aed-91b1-4624-851b-e81433166b9e/Lanyard_Introduction.pdf?mc_cid=24bfcd701a&mc_eid=ecb7b37dc0

 

Όλα τα προιόντα HAAN θα τα βρείτε στο Πολύκεντρο Θαλασσινού.

Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

Κορυτσάς και Αργυροκάστρου

Τηλ: 2242028907

Email: polykentro2@gmail.com

FB : ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ

www.thalassinosstores.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.