Το Ολλανδικό σχολείο γιόρτασε τον Άγιο Νικόλαο (φωτό & βίντεο)

«Sinterklass» λέγεται η γιορτή του Αγίου Νικολάου που προστατεύει τα μικρά παιδιά και γιορτάζεται στην Ολλανδία την παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την πολύ μεγάλη Ολλανδική γιορτή , που αποτελεί και το ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, το Ολλανδικό σχολείο της Κω διοργάνωσε μια πανέμορφη εκδήλωση στο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού την Κυριακή το πρωί.

Πρωταγωνιστής ο Άι Νικόλας που ήρθε στη γιορτή με τους τρείς βοηθούς του. Τα παιδιά έπαιξαν, γέλασαν, χειροκρότησαν και πέρασαν ένα πραγματικά Χριστουγεννιάτικο πρωινό γεμάτο λιχουδιές , παιχνίδι, φαντασία, αγάπη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στο τέλος της όμορφης γιορτής ο Άι Νικόλας επιφύλαξε εκπλήξεις για τους μικρούς μαθητές και τους χάρισε πολλά δώρα και μπισκοτάκια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές , στην δασκάλα του Ολλανδικού σχολείου, στον σύλλογο που σε οποιαδήποτε δυσκολία πάντα βρίσκει λύσεις, τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους μικρούς μαθητές όμορφες και χαρούμενες στιγμές.


 

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια jacqueline

    Geweldige video, heb ik er toch nog wat van meegekregen. Leuk om te zien!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.