Το βραβευμένο έργο του Κώου συλλέκτη Κ. Ματθαίου «Το πρώτο Ελληνικό γραμματόσημο» παρουσιάστηκε την Κυριακή στο Πολύκεντρο (φώτο & βίντεο)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του ΦΙΛΗΤΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πολύκεντρο Θαλασσινού για τον δικηγόρο, συγγραφέα και φιλοτελιστή Κωνσταντίνο Ματθαίου, με αφορμή την παρουσίαση του έργου του «Το πρώτο ελληνικό γραμματόσημο-Εισαγωγή στις Μεγάλες Κεφαλές Ερμού της Ελλάδος (Introduction to the large Hermes heads of Greece 1861-1866, London 2011».


Για το έργο μίλησε ο συλλέκτης – συγγραφέας Μιχάλης Πετραδάκης ενώ την έναρξη της παρουσίασης έκανε ο καθηγητής κ. Αλέκος Μαρκόγλου ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Ματθαίο, Άνθρωπο, συγγραφέα , διακεκριμένο επιστήμονα, αναλύοντας παράλληλα τους τομείς με τους οποίους θα αναδειχθεί μέσα από την εκδήλωση το εξαιρετικό αυτό βιβλίο. Μίλησε για σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης και άμεσα πρότειναν να ενταχθεί αυτή η παρουσίασης στις εκδηλώσεις του ΦΙΛΗΤΑ.
Ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής κ. Γιώργος Κυρίτσης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει τον κ. Ματθαίο από παιδί κάνοντας του την τιμή να τον έχει φίλο και μάλιστα είπε ότι του έχει χαρίσει και μία σειρά από ντοκουμέντα σε ανύποπτο χρόνο, τονίζοντας πως το έργο του κ. Ματθαίου έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας. Είναι τιμή είπε για τους Κώους και για το νησί μας που οι άνθρωποι τους τιμούν με το έργο τους παγκοσμίως την Κω. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια για τις εκδηλώσεις του ΦΙΛΗΤΑ.
Η κ. Μπούρα μίλησε με θερμά λόγια για τον κ. Ματθαίο εκ μέρους της Ένωσης Κώων και για τις σπάνιες συλλογές του που έχουν προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.