Προβολή της Κω στην εκπομπή "Ώρα θερινή " της ΕΡΤ3

Με στόχο την προβολή και διαφήμιση της Κω και στην εσωτερική αγορά, η εκπομπή "Ώρα θερινή" της ΕΡΤ3 με την Αλεξία Τζιώνα φιλοξένησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Σέβη Βλάχου.

Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άνοδο των αφίξεων της φετινής τουριστικής περιόδου τονίζοντας ότι παρόλο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, η Κως μπορεί να ανταποκριθεί στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Αναφέρθηκε επίσης στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την τοπική αγορά και τα καταλύματα που αναβαθμίζονται συνεχώς, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν επιλογές για κάθε βαλάντιο.

Τέλος σημείωσε ότι το τουριστικό προϊόν της Κω εμπλουτίζεται από την πλούσια γαστρονομία, τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, τις υπέροχες παραλίες, τους ποδηλατοδρόμους και τις ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά.

Η κα Βλάχου στάθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στο έμψυχο δυναμικό του τουρισμού που είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και κερδίζει τους επισκέπτες με την ευγενική συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό.

Link:https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/kos-voyliaxe-apo-toyristes-to-nisi-toy-ippokrati/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 5 μέρες Τουρίστας

    Εκτός από την προσωπική προβολή δεν προσέξαμε κάτι άλλου.

    Απάντησε
  2. πριν 4 μέρες miranta

    Ακριβώς αυτό .Επιτέλους το 2022 να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.