Πού θα πάει ο Γρηγόρης;

Στο τέλος Ιουνίου η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε φτάνει στο τέλος της! Οι τελευταίοι που θα μας αποχαιρετήσουν για το καλοκαίρι είναι οι παρουσιαστές της ζώνης 10:00 - 13:00.

Ενώ άλλες χρονιές τα συμβόλαια είχαν ήδη υπογραφεί και οι μετεγγραφές είχαν σχεδόν γνωστοποιηθεί, φέτος, λόγω των κακών οικονομικών συνθηκών, έχουμε μείνει στις φήμες.

Ανάμεσα σε αυτές ακούγεται και το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που, απ'ότι λέγεται, έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1. Μαζί του, σύμφωνα πάντα με τις...τηλεοπτικές φήμες, θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου και η Μαρία Μπεκατώρου.

Τι λέει ο ίδιος για όλα αυτά σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο "TV Έθνος";

"Με όλα όσα ακούω και διαβάζω πραγματικά με πιάνουν τα γέλια. Σε διαβεβαιώνω πως δεν έχω κάνει συζήτηση και δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση συνεργασίας από κανέναν. Άλλωστε, λόγω των γυρισμάτων του "Όμορφου Κόσμου" δεν είμαι ποτέ στην Αθήνα".

Το συμβόλαιό του με το Mega, λήγει το Ιούνιο. " Ναι, το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και εννοείται πως είναι το πρώτο κανάλι με το οποίο θα θελήσω να συζητήσω για να δω τι θα κάνουμε. Το Mega είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για μένα".ENIKOS

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.