"Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κ.Κ. Βαρθολομαίος απέστειλε επιστολή Πατρικής αγάπης του προς τον Μητροπολίτη Κωου και Νισύρου Κ. Ναθαναήλ για την δοκιμασία της υγείας του"

Κείμενο: Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου
Φωτογραφίες: Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος
 
Επιστολή πατρικής αγάπης για την αποκατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ απέστειλε προς αυτόν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
 
Στην επιστολή ο Πατριάρχης εύχεται ταχεία ανάρρωση και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά συγκινήσεως πληροφορηθέντες περί της ενσκηψάσης εις υμάς δοκιμασίας ως εκ του κλονισμού της υγείας σας, σπεύδομεν δια της παρούσης παρά το προσκεφάλαιον υμών πρός παραμυθίαν…»
 
Η μοναδική, έγκυρη, ανεξάρτητη, ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» στο ξαφνικό άκουσμα του σοβαρού προβλήματος της υγείας του λίαν αγαπητού μας φίλου αναγνώστη Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος όταν είχε επισκεφτεί την Μεσσηνία και εκπλήρωσε το τάμα του που είχε κάνει στην Παναγιά Βουλκανιώτισσα είχε επισκεφτεί και το χωριό Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, εύχεται στην σεπτή σεβασμιότητα ταχεία ανάρρωση και προσευχόμαστε στην Παναγιά την Βουλκανιώτισσα και στον Άγιο Σεβαστιανό όλα να είναι περαστικά.
 
 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.