Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Κω 16-17-18/12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων της Παρασκευής 16/12»

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

 Στις 17:00 στην Αντιμάχεια: Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια με αφήγηση παραμυθιών και χριστουγεννιάτικες κατασκευές για όλους στην αυλή του παιδικού σταθμού της Αντιμάχειας.

 Στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας: Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για όλους στα ζαχαρόσπιτα από τις Δασκάλες των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

 Στις 19:00 στο Πυλί: Βραδιά κλασικού μπαλέτου από την σχολή Χορού της Χρυσούλας Μαστόρου η οποία παρουσιάζει τον «Καρυοθραύστη» στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου, Είσοδος Ελεύθερη.

 Στις 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας: Η Μουσική Σκηνή της Παρασκευής φιλοξενεί Σχήματα από την Σχολή Μουσικής του κ. Τσαμπίκου Καματερού.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Γραφείο Τύπου

Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών

Σε Περίπτωση Βροχής, τα Εργαστήρια θα Αναβάλλονται

 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

 Στις 11:00 Παρέλαση Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Κω στο Εμπορικό Κέντρο

 Στις 11:30 Χριστουγεννιάτικο Σόου από τον «ΤΖΟΚΕΡ» στην Πλατεία Κιαπόκα στο Ζηπάρι

 Στις 12:00 στο Λιμάνι της Κω: Υποδεχόμαστε τον Άγιο Βασίλη που έρχεται στο Λιμάνι της Κω μπροστά από το Δημαρχείο! Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο Νησί της Κω από Θαλάσσης με την συνοδεία του να αποτελείται από φουσκωτά ταχύπλοα των ΤΡΙΤΩΝΩΝ. Ο Άγιος Βασίλης θα μεταβεί στην Πλατεία Ελευθερίας όπου θα μοιράσει σοκολάτες και θα φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα θα παρουσιαστούν χορευτικά από τον πολιτιστικό σύλλογο ΧΟΡΟ-ΚΩΣ του Πέτρου Μαστόρου.

 Στις 17:00 στην Κέφαλο: Πρώτη Ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού με πλούσιο πρόγραμμα. Συμμετέχει η Φιλαρμονική της Ενότητας Ηρακλειδών και η Μικτή Χορωδία. «Ελάτε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο να φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη, την γυναίκα του και τους Βοηθούς του και να του πείτε από κοντά Τι Δώρο θέλετε να σας φέρει την Πρωτοχρονιά!»

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

 Στις 11:00 στο Πυλί: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Δημοτικό Σχολείο Πυλίου σε συνεργασία με τους Φορείς που δραστηριοποιούνται στην δημοτική κοινότητα. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Κω.

 Στις 12:00 στον Ορφέα: Μοναδική Παράσταση κλασικού μπαλέτου από την σχολή Χορού της Αγγελικής Φουρτούνη η οποία παρουσιάζει τον «Καρυοθραύστη», Είσοδος Ελεύθερη.

 Στις 17:00 στην Κέφαλο: Δεύτερη Ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού με πολλές εκπληξεις! Συμμετέχει η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω και ο «Τζόκερ» με Μπαλανοκατασκευές, μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς με μετάλλια για τους λιλιπούτειους νικητές.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Γραφείο Τύπου

Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.