ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ Παρουσιάζει τη "Λόλα" και σε βιβλίο

Ο Κωστής Μαραβέγιας, 2 μόλις χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς, "Welcome to Greece", έχει κατακτήσει τους φίλους της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφού θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του.  

Με την κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής του δουλειάς "Λόλα", o Κωστής μας παρουσιάζεται σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν του συγγραφέα.

Η παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου έγινε στις 16/5, ενώ μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια ήταν η συγγραφέας Χίλντα Παπαδημητρίου και ο μουσικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε και η ηθοποιός Θεοδώρα Τζήμου.

Η Λόλα είναι η μούσα του καλλιτέχνη. Ο ίδιος λέει ότι του άλλαξε τη ζωή, έπειτα από το ταξίδι του στο Καστελόριζο την άνοιξη του 2010.

“Σε μια περίεργα αμήχανη εποχή εμφανίστηκε στη ζωή μου η Λόλα. Εν μέσω εθνικής περισυλλογής και της κόντρας της λογικής -με οδηγό το "πρέπει"- με το συναίσθημα - με οδηγό το "θέλω"-, εμφανίζεται η Λόλα και ανατρέπει τα πάντα”, σημειώνει ο ίδιος.

Την ιστορία της Λόλας κατέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας και μας τη διηγείται σε ένα cd και σε ένα βιβλίο 104 σελίδων που συνοδεύει το cd σε μια ειδική έκδοση.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.