Η κοπή της πίτας του συλλόγου αιμοδοτών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου αιμοδοτών την Κυριακή το απόγευμα στο ξενοδοχείο Continental, παρουσία του Δημάρχου Κω κ. Καίσερλη, Αντιδημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και αρκετών πολιτών.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από όμορφα εδέσματα, και ζωντανή μουσική με τον Αλέξη Παντελίδη. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Μπίλης Γιώργος που κέρδισε το φλουρί και έλαβε ένα εικόνισμα, δώρο από τον σύλλογο αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος Κω. Παράλληλα μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους και δωρεάν μικρά βαζάκια με μέλι , προσφορά της ΒΙΜΕΛ, που είχαν πάνω ένα μήνυμα για την δωρεά αίματος.

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας των αιμοδοτών.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πάτερ Βασίλειος, ο σοφολογιότατος Ιμάμης Κω, ο δήμαρχος Κω κ. Κώστας Καϊσερλης οι αντιδήμαρχοι κύριοι Θ. Νικηταράς, Σ. Πης, η πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Η.Κ. κ. Ι. Ρούφα, από την «Ανθρώπινη Κω» οι κ. Ι. Κρητικός, και Σ. Καμπουράκης, ο διευθυντής της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Κω κ. Σ. Σεντονάς, ο διοικητής της πυροσβεστικής κ. Γ. Τσιάμης, ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Ι. Σοροκάκης, ο εκδότης της εφημερίδας βήμα της Κω, κ. Γ. Ιωαννίδης, οι πρώην δήμαρχοι Δικαίου κ. Μ. Χατζηκαλύμνιος και Β. Χατζηγιακουμής, πάρα πολλοί αιμοδότες αιμοδότριες, Δωρήτριες και Δωρητές Οργάνων, φίλες και φίλοι του Συλλόγου και της Αιμοδοσίας.

 

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια ασημένια εικόνα, προσφορά του καταστήματος ¨ΑΤΟΦΙΟ¨ κέρδισε ο δάσκαλος κ. Γεώργιος Μπίλλης.

 

Ευχαριστούμε τις παρακάτω επιχειρήσεις που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης:

 

ΑΤΟΦΙΟ, ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΤΣΑΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΛΑΘΡΗΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ, ΚΑΣΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΚΑΜΕΛΙΑ, ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, την ορχηστρα ¨ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ¨, το ξενοδοχείο CONDINENTAL, και τα Μ.Μ.Ε.Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.