Επίσημος ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της EDDING στην Κω το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

Το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού συνεχίζει και αναπτύσσει της συνεργασίες του. Έτσι μετά από πολλές δεκαετίες συνεργασίας του με την EDDING δυναμώνει ακόμα περισσότερο την συνεργασία σφυρηλατώντας ισχυρούς δεσμούς με στόχο την καλύτερη προώθησή των ποιοτικών προϊόντων της edding , για την καλύτερη εξυπηρέτηση πάντα του πελάτη μας και των επιχειρήσεων.

Το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού είναι πλέον ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της edding στην Κω.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η edding : Για πάνω από 50 χρόνια, είμαστε κάτι παραπάνω από έναν μαρκαδόρο: έχουμε υποστηρίξει κάποια από τα μεγαλύτερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Πιστεύουμε στην ελευθερία του καθενός να κάνει ορατές τις ιδέες του και να εκφράσει την προσωπικότητά του. Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό μιας γραμμής, είτε δείχνοντας μια κατεύθυνση, είτε για τη διαμόρφωση μιας ιδέας.

Με κάθε προϊόν edding έχετε έναν ειδικό στη διάθεσή σας. Μαρκαδόροι μεγάλης διάρκειας με πολλά χρώματα και δύναμη στην έκφραση: εδώ και πάνω από 50 χρόνια η επωνυμία edding είναι ταυτόσημη με την εξειδίκευση στους μαρκαδόρους. Προϊόντα που προσανατολίζονται με συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών. Αυτή είναι η αποστολή της edding: να δίνει λύσεις στις ανάγκες σας και να αποτελεί συνεργάτη με πρωτοποριακές ιδέες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γραφή και την επισήμανση. Έχουμε την κατάλληλη λύση για κάθε σας απαίτηση. 50 χρόνια edding- με αυτήν την εμπειρία, με καινοτόμες ιδέες και συνεπή προσανατολισμό στις ανάγκες των καταναλωτών θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να είμαστε πάντοτε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού ως επίσημος συνεργάτης της edding στην Κω διαθέτει όλα τα προϊόντα της edding για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

http://edding-hellas.gr/landing-pages/creative-paintmarkers-christmas/

 

http://edding-hellas.gr/landing-pages/e4090-e4095-master/

 

http://edding-hellas.gr/landing-pages/edding-permanents-master/

 

http://edding-hellas.gr/landing-pages/e8180-master/

http://edding-hellas.gr/landing-pages/e4090-e4095-master/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.