"Δεν θέλω να με πάρει ο ύπνος" με τη Γιώτα Φώτου το Σάββατο στο Πολύκεντρο

«ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!» ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Το Βιβλιοπωλείο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού (Κορυτσάς και Αργυροκάστρου, Κως τηλ : 2242028907) και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Γιώτα Φώτου «Δε θέλω να με πάρει ο ύπνος» το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι, στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Η συγγραφέας είναι καλεσμένη το ίδιο απόγευμα στις 17:30 , στην παιδική λέσχη ανάγνωσης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ύπνε , που παίρνεις τα παιδιά, πάρε και το δικό μου...» τραγουδά η μαμά, και ο μικρός Παύλος πετάγεται από το κρεβάτι τρομαγμένος και βάζει τα κλάματα. Έχει μπερδευτεί! Νομίζει ότι ο ύπνος είναι ένας κακός άνθρωπος που θα τον πάρει μακριά.

Η μαμά τότε του εξηγεί: «Ο ύπνος είναι φίλος για όλα τα παιδιά. Με εκείνον μεγαλώνουν και με όνειρα γλυκά...»

Μέσα από μία τρυφερή ιστορία, τα μικρά παιδιά που δε θέλουν να κοιμηθούν ανακαλύπτουν τα οφέλη του ύπνου.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Γιώτα Φώτου γεννήθηκε στο Δροσάτο Καρδίτσας και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου σπούδασε αρχικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας . Εργάζεται ως Σχολική Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛ, ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (και τα δύο τιμήθηκαν με το Βραβείο Μυθιστορήματος από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και βρέθηκαν στη βραχεία λίστα των Κρατικών Βραβείων Παιδικής Λογοτεχνίας ), Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ, ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ , ΜΑΣΑΣ, ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ και ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ, καθώς και δύο μυθιστορήματα της για ενηλίκους με τίτλο ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ και ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ενώ ετοιμάζονται και άλλα βιβλία της για παιδιά και για ενηλίκους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.