Ακόμα να πληρωθούν οι μουσικοί της Φιλαρμονικής-Θα παίξουν 28η Οκτωβρίου άραγε;

Ιστορία μου αμαρτία μου έχει καταντήσει η κατάσταση με τους μουσικούς της φιλαρμονικής της δημοτικής ενότητας Κω, αφού ακόμα και μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή δεν έχει βρει τον τρόπο να τους πληρώσει. Αφορμή ήταν το δελτίο τύπου του ΔΟΠΑΒΣ για τις νέες εγγραφές παιδιών στην Φιλαρμονική μας και κάπως έτσι θυμηθήκαμε τους απλήρωτους μουσικούς, που όποτε τους καλεί το καθήκον, είτε σε γιορτές είτε στα Ιπποκράτεια είτε οπουδήποτε εκείνοι αφήνουν πάντα τις δουλειές τους και είναι παρόντες στις υποχρεώσεις τους στην Φιλαρμονική μας που τόσο αγαπούν και στηρίζουν με μεράκι.

Ελπίζουμε σύντομα να βρει επιτέλους την λύση η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος που πολλές φορές τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους πληρώσει όμως μέχρι σήμερα τίποτα.
Φτάνει και η 28η Οκτωβρίου και να δούμε αν θα παίξουν.
Όσον αφορά την νέα φιλαρμονική της δημοτικής ενότητας Δικαίου που δημιουργήθηκε, εκεί η δημοτική αρχή θα μας ενημερώσει για το αν μπορούν να γίνουν νέες εγγραφές παιδιών;
Τώρα σχετικά με την άλλη λειτουργία του ΔΟΠΑΒΣ για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, θα αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι κάλεσαν συλλόγους και σωματεία εντός 2 ημερών να καταθέσουν τις συμμετοχές τους για το παζάρι του Δεκεμβρίου.

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια Apla Eleos!!

    Oxi Mono Oi Mousiki Tis Dimotikes enotitas Kw ala kai hraklidon ala kai oi mousiki pou epaixan stous mousikous dromous kai na min xexasw kai ton maestro stin Filarmonikh dimotikis enotitas Dikaiou.......

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.