Έκθεση φωτογραφίας του ταλαντούχου Γιώργου Παπαποστόλου στο Μύλο με τίτλο "Παρά Θιν αλός"

Ο γνωστός στο νησί της Κω και στην ευρύτερη περιοχή του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου, νέος ταλαντούχος φωτογράφος, Γιώργος Παπαποστόλου, έχοντας μαζέψει πάρα πολύ φωτογραφικό υλικό από νησιά της Δωδεκανήσου, κάνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον πανέμορφο χώρο του Μύλου στην Λάμπη, τα εγκαίνια της τριήμερης διάρκειας, πρώτης του έκθεσης με τίτλο, "Παρά Θιν αλός" Αιγαίο – Δωδεκάνησα, εκθέτοντας ένα μικρό δείγμα της δουλείας του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιώργος Παπαποστόλου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974,και μένει μόνιμα στο νησί της Κω τα τελευταία 24 χρόνια. Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα σαν Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης στη υπηρεσία της Κω.
Από τα σχολικά χρόνια του άρεσε η φωτογραφία, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε πιο συστηματικά και με περισσότερες γνώσεις. Συγκεκριμένα το 2009 παρακολούθησε τα μαθήματα φωτογραφίας της Ν.Ε.Λ.Ε.(Νομαρχιακές Επιτροπές Λαϊκής Επιμόρφωσης), οι γνώσεις αυτές τον έκαναν να λατρέψει ακόμα πιο πολύ τη φωτογραφία.
Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την φωτογράφιση τοπίων του νησιού της Κω αλλά και των άλλων νησιών της Δωδεκανήσου, μέσα από καλοκαιρινές φωτογραφικές αποδράσεις. Μεγάλο πάθος του όμως είναι η φωτογράφιση τοπίων του νησιού της Κω την ώρα του ηλιοβασιλέματος και η δημοσίευση αυτών στην προσωπική του ιστοσελίδα www.gpapapostolou.com .
Έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικό διαγωνισμό της DODEKANISOS SEAWAYS, στον όποιο απέσπασε έπαινο για την καλύτερη φωτογραφία από το νησί της ΚΩ, επίσης 2 φωτογραφίες του Αστικό τοπίο και τοπίο φύσης έχουν επιλέγει και έχουν δημοσιευθεί σε ειδική έκδοση του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ αφιέρωμα στην φωτογραφία τοπίου το όποιο κυκλοφόρησε αυτό το μήνα Αύγουστο 2012.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.