Φ.Θαλασσινός: Μην προκαλείτε το σκοταδισμό. Να τον αφήνετε να σκιάζει το φως μας μέχρι να χαθούμε στο μεσαίωνα της Σαρίας.

Μην προκαλείτε το σκοταδισμό. Να τον αφήνετε να σκιάζει το φως μας μέχρι να χαθούμε στο μεσαίωνα της Σαρίας. Θα καταλάβουμε πως δεν είναι μετανάστες αλλά εισβολείς όταν θα αρχίσουμε τις νομοθετικές απαγορεύσεις εναντίον των Ελλήνων. Π.χ. κατά το Ραμαζάνι θα απαγορεύεται η δημόσια κατανάλωση αλκοόλ και χοιρινού κρέατος. Θα απαγορεύεται να κάνουμε χριστιανικές και άλλες ετερόδοξες δηλώσεις δημόσια. Σταυροκοπήματα και λοιπά ξεχάστε τα. Οι παπάδες θα βγάλουν τα άμφια τους για να μπορεί η μπούρκα να ανεμίζει ελεύθερα στο Μοναστηράκι. Θα γίνουμε έρμαια της "απαγόρευσης της πρόκλησης" μέχρι να καταποντιστούμε στον σκοτεινό ταλιμπανισμό τους. Οι γυναίκες... ο φεμινισμός όλος θα καταλυθεί για να συμμορφωθεί με την μπούρκα, την μαντήλα και τον ρόλο του υποζυγίου των αντρών- αυτόν που έχουν οι γυναίκες των μουσουλμάνων. Εμένα δεν μ' ενοχλεί ο μεσαίωνας. Να δω εσάς θέλω, καθώς θα εμπεδώνετε την καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν θα παντρεύονται τα ανήλικα, όταν τα παιδιά θα εκδίδονται , που ήδη γίνεται στην Ομόνοια, έχω πληροφορίες από υπαλλήλους σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων. Αυτές είναι οι κουλτούρες της Ανατολής. Δεν θα απαντήσω στο μεταφυσικό ερώτημα αν είναι υποδεέστερες της δικής μας, αλλά με τίποτα οι αρχές μας δεν έχουν να μοιραστούν κάτι με τις δικές τους.

απο fb Φώτιος Θαλασσινός

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 3 μήνες Μπάμπης

    Παλιέ μου συμμαθητή, από πάντα εξέπεμπες κάτι το αλλοπρόσαλο παραθέτοντας στα αναγνώσματα σου καταραμένους ποιητές δίπλα σε παπάδες, αλλά πλέον η μάσκα του πνευματικού ανθρώπου έπεσε και το αληθινό σου πρόσωπο ξερνά ρατσισμό. Αναφέρεις δε "αδιάσειστα" στοιχεία τα οποία προφανώς και είναι αναληθή κι αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τη συνύπαρξη χριστιανών και μωαμεθανών για αιώνες και σε αυτή την ήπειρο που ζούμε, αλλά και από την αρμονική τους συμβίωση ακόμη και σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε. Όχι μόνο δεν έχουν δώσει κανένα πάτημα με τη συμπεριφορά τους για να έχεις εσύ το δικαίωμα να δικάζεις από τον ιερό σου άμβωνα τον πολιτισμό τους ο οποίος με λιγοστά ταχύρρυθμα μαθήματα ιστορίας θα σε άφηνε με ανοικτό το στόμα, αλλά έχουν φτάσει στο σημείο χρόνια τώρα να κάνουν στην Κω τις χειρότερες δουλειές μαύρα για να επιβιώσουν. Με αυτό φαίνεται να μην έχεις πρόβλημα, όπως όλοι οι "νομοταγείς" κατά τα άλλα ρατσιστές εξάλλου, αλλά με την επιθυμία τους να περάσουν τα σύνορα για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη, προνόμιο που εσύ απλόχερα απολαμβάνεις, έχεις και με το παραπάνω. Καλή συνέχεια στον κατήφορο σου λοιπόν!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.