Τοπική ΝΔ Κω προς κ. Καματερό: "θα ήταν φρονιμότερο ο κ. Καματερός να ασχολείται με την εκλογική συντριβή στην οποία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η κυβέρνηση που στηρίζει"

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Καματερό για την αγωνία του μην τυχόν και υποστεί εκλογική ήττα η Νέα Δημοκρατία. Δείχνει ακριβώς τον πανικό και την τάση απόδρασης που έχει καταλάβει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, θα ήταν φρονιμότερο ο κ. Καματερός να ασχολείται με την εκλογική συντριβή στην οποία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η κυβέρνηση που στηρίζει και την έκταση της οποίας προμηνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Αντί να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό μετά τις αυθαιρεσίες στις οποίες προέβη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του Ε.Σ.Ρ., ο κ. Καματερός τολμά να μέμφεται τη Νέα Δημοκρατία.
Ας βάλουμε και πάλι τα πράγματα στη θέση τους:
• Η κυβέρνηση προέβη στην ψήφιση ενός νόμου αντίθετου στο Σύνταγμα αγνοώντας την αρμοδιότητα του Ε.Σ.Ρ.
• Σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα επεσήμανε την αντισυνταγματικότητα του νόμου, αλλά η κυβέρνηση επέλεξε να ακολουθήσει την επιστημονική αντίληψη του «ειδήμονα» υπουργού κ. Παππά.
• Το Συμβούλιο της Επικρατείας διαπίστωσε την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά και ζήτησε την επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο Ε.Σ.Ρ., καταδεικνύοντας τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
• Η κυβέρνηση με νέες ακροβασίες προσπαθεί να εντείνει την προσπάθειά της να περιορίσει τα ΜΜΕ και αρνείται ακόμη και σήμερα την ακύρωση του νόμου Παππά συνολικά.
• Η Νέα Δημοκρατία έχει υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου εξασφαλίζοντας την ελεύθερη λειτουργία των ΜΜΕ και την είσπραξη τιμήματος για την παροχή αδειών.
Ο κ. Καματερός αντί για εκλογικές συμβουλές στην Νέα Δημοκρατία, προτίμοτερο είναι να απαιτήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί επιτέλους το Σύνταγμα και τη νομιμότητα.


Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.