«Συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   5  Νοεμβρίου 2019

 

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη»

 

Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε σήμερα συνάντηση εργασίας ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα εξής ζητήματα:

- Η έγκαιρη στελέχωση με προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας των αεροδρομίων που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

- Η ενίσχυση με προσωπικό της τουριστικής αστυνομίας.

- Η διευκόλυνση της διαδικασίας έκδοσης βίζας για τους Κινέζους τουρίστες και τους επισκέπτες από τρίτες χώρες.

Για τα παραπάνω ζητήματα, θα υπάρξει το επόμενο διάστημα και νέα συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, ο κ. Κόνσολας έθεσε και τα ζητήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα.

Ζήτησε την ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ στις Α΄ και Β΄ Αστυνομικές Διευθύνσεις Δωδεκανήσου, λόγω του μεταναστευτικού.

Έθεσε το ζήτημα της μετεγκατάστασης σε νέο και σύγχρονο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και της Πυροσβεστικής Αστυνομίας στην πόλη της Ρόδου.

Συζητήθηκε, επίσης, η ανάγκη επίλυσης του κτιριακού προβλήματος που αντιμετωπίζουν και οι άλλες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα.

 

 

ΜΑΝΟΣ Ν. ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Υφυπουργός Τουρισμού

Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.