Συνάντηση Καίσερλη με TUI στις 6/6 για δημιουργία κέντρου νεότητας στην Κέφαλο-Μπαραχάνος σε γυμναστές να κάνουν συνεργατική (φώτο& βίντεο)

Πολλές ειδήσεις βγήκαν από την συνάντηση του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Σ. Μπαραχάνου με τους καθηγητές φυσικές αγωγής. Η ανακοίνωση που έκανε προς το τέλος της συνάντησης ήταν ότι ο Δήμαρχος κ. Καίσερλης στις 6 Ιουνίου θα έχει συνάντηση με την TUI σχετικά με τον αθλητικό τουρισμό αλλά και την κατασκευή κέντρου νεότητας στην Κέφαλο.

Αυτά προέκυψαν μετά από μακρά συζήτηση με τους καθηγητές φυσικής του νησιού του Σάββατο στο Αθλητικό Πολύκεντρο όπου ο ίδιος τους πρότεινε να γίνει Επιχείρηση κοινωνικής οικονομίας απευθυνόμενος όπως ξεκαθάρισε στον μαζικό τουρισμό και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να μπουν στα χωράφια του σωματειακό αθλητισμού. Η δημιουργία της ΚΟΙΝΣΕΠ θα έχει στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Δεν ήταν λίγα αυτά που άκουσε ειδικά από τον εκπρόσωπο της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ λέγοντας του πως οι συνθήκες που γυμνάζονται τα παιδιά στην Κέφαλο είναι τριτοκοσμικές , και ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με συνεργατική αλλά με σωστές υποδομές. Ανέφερε μάλιστα και ατύχημα ενός παιδικού λόγω κακής συντήρησης των εγκαταστάσεων. Ο Δήμος είπε τους κάνει την ζωή δύσκολη αφού δεν μπορούν να γυμναστούν , και δεν μπορεί να δίνοντε χιλιάδες ευρώ για μπάλες όταν υπάρχουν κολωνάκια. Τα ίδια κάνετε; Είπε. Επίσης επισήμανε πως πρέπει α φτιαχτεί γήπεδο μπάσκετ στον Δήμο Δικαίου και να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται μόνο με το κλειστό της Κω.

Ο κ. Μπαραχάνος απάντησε πως πρέπει να μπαίνουν προτεραιότητες και αυτή τη στιγμή προέχει η επιβίωση του επαγγέλματος ειδικά σε όσους περιμένουν να διοριστούν από το κράτος.

Δείτε όλη τη συνάντηση:


2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!

    TUI ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΣΕΡΛΗ????? ΕΜ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η RIANAIR ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!!

    Απάντησε
  2. πριν 8 χρόνια ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΑΙ. Ο Μ........ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΛ........ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΩΤΟ

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.