Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Μπάμπη Σαρρή

Συλλυπητήριο μήνυμα  του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μπάμπη Σαρρή

«Η είδηση της απώλειας του Μπάμπη Σαρρή  με έχει γεμίσει θλίψη. Έχασα τον καλόκαρδο φίλο και μεγάλο αγωνιστή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με την    έντονη και συνεπή συνδικαλιστική του δράση. Πορεύτηκε στις νομαρχιακές εκλογές του 2006   μαζί μου και και με την ανεξάρτητη νομαρχιακή μας παράταξη ΔΩΔΕΚ και εξελέγης νομαρχιακός σύμβουλος. Τα Δωδεκάνησα τα υπηρέτησες με αγάπη, σωφροσύνη και πάθος. Θα είναι  πάντα στις καρδιές μας.»

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Μπάμπη Σαρρή

Οι Καλυθιές, αλλά και όλη η κοινωνία του Ρόδου, είναι από χθες το βράδυ πολύ πιο φτωχές. Ο Μπάμπης Σαρρής, ένας αυθεντικός και δοτικός άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Μπάμπης ήταν ένας οικογενειακός και αδερφικός φίλος και η απώλεια του με έχει συγκλονίσει βαθύτατα. Τον ζούσαμε στο χωριό μας, αλλά και σε όλη τη Ρόδο, πάντα με το μοναδικό του χαμόγελο, τη ζεστή καρδιά και το αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό του πνεύμα.

Ήταν πάντα δίπλα σε όλους, να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό, τη γνώμη του και τη συμβουλή του. Πιστός στις ιδέες του και τις αξίες του, τις οποίες κρατούσε σαν φυλακτό και τις μετουσίωνε σε στάση ζωής.

Δεν υπάρχουν λόγια. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύντροφό του, τα αδέρφια του και τους οικείους του.

Αγαπημένε μας Μπάμπη, καλό σου ταξίδι…

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.