Σιφάκης για Ryanair : Η εταιρεία ‘’κόβει’’ την Κω προκειμένου να πιέσει την Κυβέρνηση για τα τέλη αεροδρομίων –Είμαστε ευάλωτος τουριστικός προορισμός λόγο προσφυγικού.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς του νησιού, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Σιφάκης σχολιάζει στην συνέντευξή του την πορεία της φετινής και τις προοπτικές της νέας τουριστικής σαιζόν, εστιάζοντας στην προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί από όλους για την οριστική ανάκαμψη μετά τις απώλειες λόγο προσφυγικού και οι οποίες ευτυχώς περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Στο προσφυγικό που καθιστά ''ευάλωτο τον τουριστικό μας προορισμό εκτιμά επίσης ότι οφείλετε η εξαίρεση της Κω από το πρόγραμμα πτήσεων της RAYAN-AIR,όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, η οποία ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση για μείωση τελών και προνόμια στα Ελληνικά αεροδρόμια.

Ο κ. Σιφάκης απαντώντας σχετικά με το ενδιαφέρον των τουριστικών οργανισμών για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, επισημαίνει ότι όντως υπάρχουν συζητήσεις, ωστόσο απαιτείτε οργάνωση και προσπάθεια από τους τοπικούς επιχειρηματίες για να μπορέσει να προχωρήσει μια τέτοια προοπτική.

Ο τουρισμός είναι το πλέον ευάλωτο και ταυτόχρονα το πιο ισχυρό προϊόν της παγκόσμιας οικονομίας, επισημαίνει στο μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού ο κ. Σιφάκης καλώντας πολίτες και επιχειρηματίες να συνεχίσουν την προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μένοντας πάντα σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση όποιου ζητήματος προκύπτει που τον επηρεάζει.

πηγη:dhras.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.