Παραιτήθηκε ο Γ.Μπαλαλής στο ΔΣ-"Με πρόσβαλε βάναυσα ο Δήμαρχος Κ. Καίσερλης"-"Μου έδειξε την πόρτα με όλους τους τρόπους-Τον διευκολύνω λοιπόν"

Πλήρως επιβεβαιώθηκε η Kosvoice αφού απρόσμενες εξελίξεις περίμεναν τον Δήμαρχο Κώστα Καίσερλη πριν από λίγο αφού παραιτήθηκε ο πρώτος σε σταυρούς Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπαλαλής και «αρμόδιος» για θέματα τουρισμού, εντός εισαγωγικών το αρμόδιος , όπως ο κ. Μπαλαλής είπε. Πριν από αυτό, ζήτησε ο κ. Μπαλαλής να μπει ως έκτακτο το θέμα της Ryan Air όμως ο Πρόεδρος κ. Δρόσος είπε ότι πρέπει να τοποθετηθεί ο Δήμαρχος. Αφού είπε ο κ. Μπαλαλής ότι φέρνει το θέμα ως έκτακτο και πρέπει να μιλήσει, με δυσκολία του δόθηκε ο λόγος και μάλιστα με πρόταση του κ. Φάκκου να μιλήσει μόνο για ένα λεπτό, ενώ ο Πρόεδρος και ο Δήμαρχος επέμενε να μην μπει το θέμα ως έκτακτο σε ψηφοφορία.

Μετά λοιπόν την τοποθέτηση του Δημάρχου ότι το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή γιατί είναι σημαντικό, πήρε το λόγο ο κ. Μπαλαλής και τότε έφυγε από την αίθουσα ο κ. Καίσερλης!

Ο κ. Μπαλαλής φανερά στεναχωρημένος και οργισμένος από την αντιμετώπιση του από τον Δήμαρχο όλο αυτό το διάστημα δήλωσε πως « Ο Δήμαρχος μου έδειξε τον δρόμο με όλους τους τρόπους –Τον διευκολύνω και του ανοίγω διάπλατα την πόρτα-Δεν μου το είπε ευθέως γιατί δεν το συνέφερε πολιτικά»!

«Μην ακούτε σειρήνες από τα διπλανά νησιά-Μην αφήσετε να βουλιάξει η Κως-Πείτε ΝΑΙ στην Ryan Air» φώναξε ο κ. Μπαλαλής και έφυγε από την αίθουσα.

Ο Γ.Μπαλαλής παραμένει δημοτικός σύμβουλος ανεξάρτητος πλέον!

Όπως είχαμε γράψει «μπαρούτι» μυρίζουν οι σχέσεις του Δημάρχου κ. Καίσερλη με τον πρώτο με ρεκόρ σταυρών αντιδήμαρχο Γ. Μπαλαλή και κάθε μέρα επιβεβαιωνόμαστε. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Τα τελευταία γεγονότα έχουν ως εξής:

Πέμπτη 24 Μαΐου ο Αντιδήμαρχος Γ. Μπαλαλής και υπεύθυνος για θέματα που αφορούν τον τουρισμό ζητούσε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ Β. Δρόσο να συζητηθεί με την μορφή του κατεπείγοντος στο Δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή το θέμα της Ryan Air.

Κίνηση που ο Αντιδήμαρχος επέλεξε να κάνει ανοιχτά και να την κοινοποιήσει σε όλα τα ΜΜΕ όπως και στον Δήμαρχο κ. Καίσερλη, ενώ όπως είναι φυσικό αν ήταν καλές οι σχέσεις και η επικοινωνία δεν θα το συζητούσαν απλά στην παράταξη;

Παρόλα αυτά την Παρασκευή 25 Μαΐου το γραφείο τύπου του Δήμου Κω ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, δηλαδή την ίδια μέρα που ο Αντιδήμαρχος Γ. Μπαλαλής έστειλε την επιστολή του στον Πρόεδρο του ΔΣ , ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο συζητούσαν το θέμα με την Ryan Air στην Αθήνα χωρίς τον Αντιδήμαρχο τουρισμού Γ. Μπαλαλή!

Γιατί δεν ήταν μαζί ο κ. Μπαλαλής;

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων θα πει κάποιος καλοπροαίρετος , γιατί όμως έστειλε την επιστολή την ίδια μέρα αν γνώριζε ότι ο Δήμαρχος προσπαθούσε να «κλείσει» το θέμα στην Αθήνα;

Γιατί ο Δήμαρχος έλεγε σε προηγούμενη ανακοίνωση του ότι για τα θέματα της Ryan Air ενημερώθηκε 9 Μαΐου «αδειάζοντας» ουσιαστικά και πάλι τον αντιδήμαρχο του που θα έπρεπε να τον κρατάει ενημερωμένο για ένα τόσο σημαντικό θέμα;

Αν θυμηθούμε βέβαια και ακόμα παλιότερα ότι ο Γ. Μπαλαλής ήταν και υπεύθυνος πολιτισμού, και τις «αλλαγές» που έκανε εκεί ο Δήμαρχος κ. Καίσερλης όπου οι υπεύθυνοι άλλαζαν ο ένας μετά τον άλλον ,απαξιώνοντας έτσι με έξυπνο τρόπο τον πολιτισμό και όσους ασχολήθηκαν με τον πνευματικό κέντρο θα βγει ένα εύκολο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την αρχή.

Ας βγάλει λοιπόν ο καθένας τα συμπεράσματα του για τα ενδοπαραταξιακά προβλήματα της παράταξης Καίσερλη.

Ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχουμε εξελίξεις.

Ο Γ. Μπαλαλής είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που σίγουρα ξέρει να λέει καθαρά την άποψη του και να θυμίσουμε ότι πάνω από 2000 συμπολίτες μας τον ψήφισαν, χτυπώντας ρεκόρ σταυρών.

Έτσι επιβάλλεται να λέει την άποψη του δυνατά αφού έχει την στήριξη χιλιάδων συμπολιτών μας.

Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις στην σκακιέρα.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, με αίσθημα ευθύνης έναντι της κοινωνίας και των επιχειρηματιών μας, στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη θωράκιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Σε αυτή τη βάση και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κω Κώστα Καΐσερλη, πραγματοποιήθηκε χθες (24.05.2012) στην Αθήνα, παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, επίσημη συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας Ryanair.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μέσω ενός ειλικρινούς διαλόγου, και την κατάθεση ξεκάθαρων και τεκμηριωμένων θέσεων και από τις δύο πλευρές, ήρθησαν οι όποιοι προβληματισμοί, παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες, αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα πρέπει να τεκμηριωθούν και να κατοχυρωθούν τα νομικά, διοικητικά και διαδικαστικά θέματα, μίας μακροχρόνιας και πολύπλευρης συνεργασίας που θα αφορά αρχικά την τριετία 2012-2014.

Με σύμμαχο την ενότητα της κοινωνίας μας, μεθοδικότητα, τεκμηρίωση και λεπτούς χειρισμούς έχουν σχεδιαστεί και θα υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα μια σειρά νέων πρωτοβουλιών, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της πραγματικής επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και της υποστήριξης των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Σε νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής θα καθοριστούν τα στρατηγικά βήματα που απαιτούνται για την ευόδωση του ολοκληρωμένου σχεδιασμού σε συνεργασία πάντα με το Επιμελητήριο και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΛΗ

18 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 8 χρόνια διαγορας

  καισερλη ογιαννης ο μπαλαλης δεν ειναι κουρουνης για να τον φας ειναι σαρκα απο την σαρκα μας για αυτο προσεχε καλα,,,

  Απάντησε
 2. πριν 8 χρόνια αρχοντας

  πεστοτα γιαννη εξαιτιας σου αναγκαστηκανε κ τρεχανε στην αθηνα γιαννη μην ξεχνας αυτους που σε ψηφισανε προχωρα μην φυγει απο την κω αυτη η εταιρεια

  Απάντησε
 3. πριν 8 χρόνια αρχοντας

  πεστοτα γιαννη εξαιτιας σου αναγκαστηκανε κ τρεχανε στην αθηνα γιαννη μην ξεχνας αυτους που σε ψηφισανε προχωρα μην φυγει απο την κω αυτη η εταιρεια

  Απάντησε
 4. πριν 8 χρόνια ΠΑΛΙΟΣ

  Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΛΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΤ Ο ΜΠΑΛΛΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

  Απάντησε
 5. πριν 8 χρόνια ΣΚΑΝΤΖΟΧΕΙΡΟΣ

  ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ Ο ΜΠΑΛΛΑΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ

  Απάντησε
 6. πριν 8 χρόνια λαικα

  βρεσει ο καισερλης εμαθε τι λεει ο μπαλ... στα καφενεια γιαυτον και τον αδειαζει πολυ απλα παρα πολυ απλα και που εισαι ακομα

  Απάντησε
 7. πριν 8 χρόνια ζιβαγκο

  καλα του ειναι πια του καισερλη η καρεκλα αντε πιοοοοοοοοοοο

  Απάντησε
 8. πριν 8 χρόνια φτωχος

  γιαννη αν φυγει η ραιανερ να παραιτηθεις μην κατσεις οπυτε κεπτο παει το νησι σε καταστροφη

  Απάντησε
 9. πριν 8 χρόνια φιλοσ

  μπραβο ρε γιαννη καλα εκανες δεν αξιζει να εισαι στην παραταξη αυτουνου που παει το νησι στον γκρεμο

  Απάντησε
 10. πριν 8 χρόνια κοκκινουλης

  βρεσεις πως κοκκινησε ετσι ο καισερλης ετσι οπως ρου τα βροντηξε ομπαλλαλης πολλα νευρα τσαταλια πολλοι οι σταυροι γιαυτο

  Απάντησε
 11. πριν 8 χρόνια βασιλαρα

  κατακαταρρεω αφιερωμενο στον καισερλη κ καλα εκανε που μενει δημοτικοσ συμβουλος ο γιαννης μπραβο παικταρα

  Απάντησε
 12. πριν 8 χρόνια κεφαλιανος

  τα χωρια ρα εχει παρατησει ολα κ την κεφαλο αργησες φιλε γιαννη να παρεις χαμπαρι αυτοσδα ειναι ι καισερλης ετσι κανει σε εστειλε κανονικσ γιατι ξερει τι μπορεισ να κανεις κ καλα εκανε κ η κιαποκα κ ο τσαμπιυνιαρης οι αλλοι δεν βλεπουν

  Απάντησε
 13. πριν 8 χρόνια ΑΟΥΑ

  Ο ΜΑΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Α ΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ

  Απάντησε
 14. πριν 8 χρόνια platellas stamatis

  mpravo soy ,mpravo soy ,mpravo soy,edixes oti theleis to kalo ths kw kai den ipologises opiodipote kostos.prosopika kerdises tin ektimisi moy!

  Απάντησε
 15. πριν 8 χρόνια μπουλντοζας

  αρχισε η διαλυση εφυγε ποπη κιαποκα τσαμπουνιαρης και τωρα ο μπαλλαλης με τους 2500 σταυρους και εχει πολλα προβλημματα ο καισερλης κ με αλλους δημ. συμβουλους τελικα φουσκα ητανε ολοι ενωθηκανε για ν διωξουνε τον κυριτση τωραααααααααααα? η κως την πληρωνει 20 χρονια πισω

  Απάντησε
 16. πριν 8 χρόνια Πυλιώτης

  Καλά τον Πρόεδρο τον ακούσατε;;;Είναι λέει υπόθεση εσωτερικη η παραίτηση Μπαλαλη..........ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ;;;;;; Τι είναι αυτά που τσαμπουνάς.........Είσαι και πατριώτης μου.... Το παίζεις και έξυπνος..

  Απάντησε
 17. πριν 8 χρόνια 2500

  καλα εκανες μπαλλαλη πολυ καλα τους τα βροντηξες ειναι απαραδεκτοι παρε τους σταυρους σου κ παρατα τους

  Απάντησε
 18. πριν 8 χρόνια Ηπειρωτης

  Γιάννη μου το μαντήλι σου .Αιντε !!!! Ηπειρώτικο στα τρια . Τωρα που αρχίσαν οι χοροί καλό ξεμπέρδεμα Καισερλεσκου !!!!!!! Ολα εδω πληρώνονται..

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.