ΝΔ ΤΟ Κω: "Η κυβέρνηση πορεύεται με το “ηθικό πλεονέκτημα” της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και το “πατριωτικό αίσθημα” των ΑΝΕΛ. Οϊμέ…"

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος. Αυτό το ομολογούν πλέον και οι ίδιοι. Αντί, όμως, να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, να ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες και επιτέλους να αλλάξουν την καταστροφική τους στάση, οι κυβερνόντες επιλέγουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, αγνοώντας τους πάντες.

Στις δικαιολογημένες επιφυλάξεις των γονιών για τον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων και μεταναστών, η κυβέρνηση προτίμησε να κωφεύσει. Αντί οι κυβερνώντες να συζητήσουν με τους γονείς και να λάβουν υπ' όψιν τις απόψεις τους, θεώρησαν καλύτερο να τους αγνοήσουν επιδεικτικά. Επέλεξαν να τους κατηγορήσουν ότι αντιτίθενται στη μόρφωση των παιδιών και έτσι να διαιρέσουν για άλλη μια φορά την κοινωνία μας. Και φτάσαμε στην έκδοση ενυπόγραφων ανακοινώσεων της συντονιστικής των γονιών και ανακοινώσεων των «άλλων γονιών».
Εχθές ήταν η σειρά της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης αποδεικνύεται περίτρανα και πάλι. Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης μεταναστών πλάι στο Hot Spot του Πυλιού και δεν έχει φροντίσει για τη στελέχωση και τη φύλαξη των κρατουμένων σε αυτό. Και όλα αυτά τη στιγμή που πάνω από μισούς από τους σχεδόν 2.000 διαμένοντες στο Hot Spot του Πυλίου, είναι Πακιστανικής καταγωγής, δηλαδή παράνομοι μετανάστες που σύντομα θα απορριφθούν οι αιτήσεις ασύλου τους. Πώς θα διαχειρισθεί η κυβέρνηση ένα Hot Spot και ένα προαναχωρησιακό κέντρο δίχως την απαιτούμενη αστυνομική δύναμη; Μήπως τελικά η κυβέρνηση επιθυμεί να μετατρέψει την Κω σε ξέφραγο αμπέλι, σε ένα απέραντο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών;
Αλλά βέβαια η κυβέρνηση πορεύεται με το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και το "πατριωτικό αίσθημα" των ΑΝΕΛ. Οϊμέ...

Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 3 χρόνια ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

    ρε παιδια ξεπερασατε τον Κασιδιαρη...............................

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.