Μ.Χατζηκαλύμνιος : “Παραχώρηση ακινήτου στον Δήμο Κω για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου Κω”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΩΣ 2023

“Παραχώρηση ακινήτου στον Δήμο Κω για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου Κω”.

 

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την έκδοση απόφασης στις 22 Ιουνίου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΑΔΑ: 659Θ4653ΠΓ-ΗΨΡ) για την παραχώρηση στον Δήμο Κω του τεμαχίου διανομής 215 στην Λάμπη, επιφάνειας 5,4 στρεμμάτων.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στην νότια πλευρά του σχολικού συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου Κω και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως αύλειος χώρος, λύνοντας ένα σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει την σχολική κοινότητα, από την κατασκευή του σχολείου.

Το αίτημα κατατέθηκε από τον Δήμο Κω το 2017 με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της παράταξης μας και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και η πρόταση αξιοποίησης του προβλέπει την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5, γηπέδου μπάσκετ και βοηθητικών χώρων αποδυτηρίων.

Πρόκειται για άλλη μια πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της Δύναμης Αλλαγής που ολοκληρώνεται έπειτα από οργανωμένη, συστηματική και συνεχή προσπάθεια με την άψογη συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου μας ώστε να ληφθούν όλες οι απαραίτητες γνωμοδοτήσεις και να ξεπεραστούν οι γνωστές γραφειοκρατικές παθογένειες του ελληνικού κράτους.

 

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται και άλλα αιτήματα με κυρίαρχο την παραχώρηση των 5 ιστορικής αξίας ακινήτων στην πόλη της Κω, τον Λινοπότη, την Καρδάμαινα και την Κέφαλο για τα οποία επίσης έχει κατατεθεί πρόταση-αίτημα.

 

Καλούμε την δημοτική αρχή να συνεχίσει αυτή την διεκδίκηση και να συμβάλλει και αυτή στην αύξηση της περιουσίας του Δήμου -δηλαδή όλων των δημοτών -και της αξιοποίησης της προς όφελος όλων, αφήνοντας πίσω τις λογικές χαρίσματος της περιουσίας του Δήμου σε «ημέτερους» προς άγρα ψήφων.»

 

 

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 4 εβδομάδες ΕΥΤΥΧΩΣ..

    ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ......Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΤΣΗ .... ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ......

    Απάντησε
  2. πριν 3 εβδομάδες Βοσκος

    Ευτυχως που περασε η δημοτικη αρχη κυριτση και μαθαμε για τις κρουαζιερες τα ταξιδακια και την πενταχρονη εγκαταλειψη του νησιου. Επισης μαθαμε για τις ρεμουλες, το κυνηγητο των αντιπαλων την εκδικηση και το φοβο των πολιτων. Ευτυχως!!!!!!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.