Μίκα Ιατρίδη για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Η παράταξη της Ν.Δ. είναι η παράταξη της συναίνεσης, της σύνθεσης και των μεγάλων εθνικών επιλογών»

ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

 

 

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2019

 

 

Μίκα Ιατρίδη για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Η παράταξη της Ν.Δ. είναι η παράταξη της συναίνεσης, της σύνθεσης και των μεγάλων εθνικών επιλογών»

 

Ο διαχωρισμός της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις βουλευτικές εκλογές, η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού, η πρόταξη ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας, είναι μερικές από τις προβλέψεις της Συνταγματικής Αναθεώρησης, όπως ανέφερε στην ομιλία της η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

 

Μιλώντας επί της αρχής της Συνταγματικής Αναθεώρησης, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε ότι το Σύνταγμα πρέπει να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να το μετατρέψει ως εργαλείο για την προώθηση των πολιτικών του και των ιδεοληψιών του. Ευτυχώς, σημείωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου, μεσολάβησαν οι εκλογές και οι βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον ελληνικό λαό.

 

Η Ν.Δ. είναι η παράταξη της σύνθεσης, της συναίνεσης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, τόνισε η βουλευτής Δωδεκανήσου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο δημιουργό του Συντάγματος του 1975, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και σημείωσε ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια συνεννόησης για να καταλήξει η Ολομέλεια της Βουλής στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πατρίδα, την κοινωνία, τους πολίτες της και το πολιτικό σύστημα.

 

 

 

φωτο https://www.ert.gr/

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.