Κινητοποιήσεις στα νησιά του βορείου Αιγαίου ενάντια στην αύξηση συντελεστών ΦΠΑ

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι του Συντονιστικού Οργάνου των επιστημονικών - επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων της Λέσβου που έχει συγκροτηθεί, «επιδιώκεται να νεκρώσει η Λέσβος, με κλειστές όλες τις επιχειρήσεις και υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης και να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι από όλα τα χωριά, ώστε να γίνει μαζική κάθοδός τους στην Μυτιλήνη, στο χώρο της πλατείας Σαπφούς, όπου θα γίνουν ομιλίες και θα αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες». Όπως σημειώνεται, αναμένεται να ζητηθεί και συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Ας σημειωθεί επίσης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι, αναμένεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Λέσβου, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των φορέων της Λέσβου, με προσκεκλημένους τους βουλευτές, τον γενικό γραμματέα Νησιωτικής πολιτικής, την περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Λέσβου.

Από τους βουλευτές θα ζητηθεί η κατάθεση τροπολογίας για την αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.