Η ”παράδοση-παραλαβή” τoυ Δήμου Κω με 12 φακέλους

Λίγο μετά τη 1.30 πραγματοποιήθηκε η "παράδοση-παραλαβή" της Δημοτικής Αρχής, με τον κ.Νικηταρά να υποδέχεται τη Δύναμη Αλλαγής με 12 φακέλους.

Συγκεκριμένα, αφορούν τομείς του Δήμου Κω (φώτο) τους οποίους και παρέλαβαν ο κ.Σιφάκης, η κ. Παπαχρήστου και ο κ.Μ.Κιάρης.

Στη σύντομη συνάντηση, βρέθηκαν και οι π.Αντιδήμαρχοι κ.Πης και κ.Ρούφα.Ο κ.Νικηταράς μεταξύ άλλων τόνισε ότι παραδίδουν ένα υγιή Δήμο με 3,5 εκατομ. ευρώ ταμείο, περίπου με όσα τον είχαν παραλάβει, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του για την μη συνάντηση με τον κ.Κυρίτση που επιδίωξε τους τελευταίους 3 μήνες.

Ο κ.Σιφάκης επισήμανε με τη σειρά του ότι στο "ταμείο" υπάρχουν λιγότερα των 3,5 εκατομ, αφού μόνο οι μισθοί του Δήμου, αγγίζουν τα 2 εκατομ. Ενώ θύμισε στους παρευρισκομένους λόγια του κ.Χατζηκαλύμνιου, όταν περίμενε μέχρι την τελευταία ώρα, για να παραδώσει στη Δημοτική Αρχή Καϊσερλη, χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί...

Σύμφωνα με πηγές μας, ο νέος Δήμαρχος Κω, κ.Κυρίτσης δεν βρέθηκε στην παραπάνω συνάντηση, εξαιτίας έκτακτης συνάντησής του με τον π.πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, ο οποίος παραθερίζει στην Κω και φιλοξενείται με την οικογένεια του στο ξενοδοχείο "Καράβια".

Απόσπασμα από τη συνάντηση

Nisoskos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.