Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων

(Η Πρόταση ςη Δύναμης Αλλαγής που κοινοποιήθηκε στον γεν. γραμματέα πρώην Υπουργείου Θαλασσίων υποθέσεων κ. Λύτινα τον Ιούλιο του 2011)

 

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Κω, επανέρχεται στην επικαιρότητα η πρόταση της δημοτικής αρχής Κυρίτση για την κατασκευή ειδικού λιμενικού έργου για την εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιου μήκους από 200 ως 350 μ. στο λιμάνι της Κω.

Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Ελπίζουμε ότι μια τέτοια θετική εξέλιξη θα δώσει περαιτέρω ώθηση στον θαλάσσιο τουρισμό και θα καθιερώσει την Κω ως προορισμό κρουαζιέρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.