Ηθικό θέμα η συμμετοχή του Αντιδημάρχου κ. Βασιλειάδη στους διαγωνισμούς έθεσαν Κιάρης -Καμπουράκης

Θέμα ηθικό και πολιτικό τέθηκε σήμερα από τα μέλη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω,

κ. Κιάρη Μηνά εκπρόσωπο της Δύναμης Αλλαγής και τον κ. Καμπουράκη Σταμάτη εκπρόσωπο της Ανθρώπινης Κω, στη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι υπό την Προεδρεία του Δημάρχου Κω κ. Καίσερλη,  σχετικά με 2 από τα 6 θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη και αφορούσαν σε κατακυρώσεις αποτελεσμάτων διαγωνισμών για είδη υγιεινής και καθαριότητας και σε προμήθεια τροφίμων των βρεφονηπιακών σταθμών.

 

Ο κ. Κιάρης εξέφρασε την διαφωνία του, καθώς είχε ζητήσει προηγουμένως σχετική εισήγηση από το νομικό τμήμα του Δήμου Κω για το αν μπορεί Αντιδήμαρχος να συμμετέχει και στις διακηρύξεις του Δήμου Κω. Ο υπηρεσία απάντησε ότι μπορεί να συμμετέχει όμως το θέμα όπως μας είπε είναι ηθικό και πολιτικό καθώς συμμετέχει και στους 2 διαγωνισμούς. Μάλιστα η ίδια επιχείρηση έχει κάνει ξανά ενστάσεις σε άλλους 2 διαγωνισμούς , εκ των οποίων ο ένας αφορούσε την προμήθεια γάλακτος. Ο κ. Κιάρης τόνισε πως το θέμα είναι καθαρά ηθικό πέραν της νομιμοποίησης της διαδικασίας.

Για τα ίδια θέματα και ο κ. Σταμάτης Καμπουράκης εκπρόσωπος της Ανθρώπινης Κω μας δήλωσε πως ψήφισε μεν τους 2 διαγωνισμούς αλλά με επιφύλαξη καθώς και ο ίδιος συμφωνεί πως τίθεται θέμα ηθικό.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα ο εκπρόσωπος  της  Δύναμης  Αλλαγής κ. Κιάρης καταψήφισε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2011 χαρακτηρίζοντας το φτωχό ,χωρίς να προσφέρει πλούσιες εκδηλώσεις στους πολίτες της πόλης και των χωριών. Δεν συμμετέχουν μετακλητά σχήματα , παρά μόνο τοπικά , όπως μας είπε ,και μόνο οι φιλαρμονικές θα περάσουν από τα χωριά και θα γίνει το καθιερωμένο άναμμα του δέντρου. Ο εκπρόσωπος της Ανθρώπινης Κω κ. Καμπουράκης  ψήφισε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θεώρησε όμως πως μπορούσε να ήταν πιο πλούσιο (όχι με carousel) αλλά με περισσότερες εκδηλώσεις.

Την εισήγηση των θεμάτων έκανε ο Πρόεδρος του οργανισμού και Δήμαρχος κ. Κώστας Καίσερλης.

Τέλος σχετικά με την προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού για τις ανάγκες του οργανισμού το θέμα πέρασε ομόφωνα.

8 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 8 χρόνια ΙΠΠΚΡΑΤΗΣ

  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔ ΑΛΙΩΣ ΦΕΥΓΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

  Απάντησε
 2. πριν 8 χρόνια παχυδερμο

  για πιο ηθικο θεμα μιλατε , τα π...... δεν εχουν ηθικους φραγμους οταν προκειτε για το ατομο τους..

  Απάντησε
 3. πριν 8 χρόνια αυλωνιτης

  και αλος χορηγος του δημαρχουλη εοωφελειτε χωρις ντροπη για τα φραγκα. φατε ,φατε ,φατε...

  Απάντησε
 4. πριν 8 χρόνια ????

  ΤΟΣΑ χρονια οι βρεφονηπιακοι Σταθμοι καναν τις χωροσπεριδες τουσ με δωρεαν χυμους κλπ απο τον Β.......Τοτε δεν ειχαν ηθικο δηλλημα?Τωρα το απεκτησαν?

  Απάντησε
 5. πριν 8 χρόνια ΠΡΟΣ ? ? ? ?

  Μόνο δωρεάν δεν ήταν οι χυμοι κ.λ.π από τον Β...... κυρία μου.Αν θυμάστε σας έδινε χιλιάδες ευρουλάκια ο Δήμος πριν από τους χυμούς ,που ούτως ή άλλως θα πετούσατε.Εξ'άλλου τα ευρουλάκια αυτά κυρία μου τα έκλεγε άλλος ελευθερος επιχειρηματίας,δεν ήταν δικά σας.

  Απάντησε
 6. πριν 8 χρόνια ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ

  Ηθικό θέμα ? Ποιός από την συγκεκριμένη οικογένεια ξέρει τι είναι το ήθος? ?Αυτό το ξέρει το Καισαρλάκη γ΄'αυτό και τον εκθέτει!Οποιος είναι ηθικός σφαγιάζετε από την οικογένεια όλη.

  Απάντησε
 7. πριν 8 χρόνια Προς φωνη της Κω

  Γιατί αφαιρείται τα ονόματα? αφού ειναι ήδη γραμμένα στο δικό σας κείμενο,γιατί ειναι κακό στα δικά μας σχόλια?

  Απάντησε
 8. πριν 8 χρόνια ΦΤΟΥ ΣΑΣ

  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΤΟΞΕΡΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ? ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!!!!!!!!

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.