Ε.Παπαχρήστου: ‘’ Ο κ.Νικηταράς δεν έχει συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης αλλά και της καταστροφής που θα επέλθει στην τοπική οικονομία’’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΩΣ 2023

‘’ Ο κ.Νικηταράς δεν έχει συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης αλλά και της καταστροφής που θα επέλθει στην τοπική οικονομία’’

 

Η δημοτική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 κ.Ευτέρπη Παπαχρήστου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

‘’ Ο Γιώργος Κυρίτσης έθεσε το ζήτημα της αναστολής όλων των οικονομικών υποχρεώσεων των πολιτών προς το Δήμο αλλά και την ανάγκη να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Αντί ο σημερινός δήμαρχος να αξιοποιήσει αυτή την πρόταση και να την μετατρέψει σε ένα ευρύ πλαίσιο διαλόγου με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, επιχειρήσεις και φορείς, επέλεξε να επιτεθεί για μία ακόμα φορά στον κ.Κυρίτση και την παράταξη μας.

Η νοσηρή αυτή συμπεριφορά επιβεβαιώνει ότι ο κ.Νικηταράς δεν έχει συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης.

Επειδή όμως αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήραμε εμείς, ως δημοτική αρχή, την περίοδο του σεισμού είμαι αναγκασμένη να αποκαταστήσω την αλήθεια και να του πω ότι:

-Με το σεισμό δεν πάγωσε η οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στην Κω ούτε άδειασε το νησί. Η ζωή συνεχίστηκε κανονικά, οι επιχειρήσεις λειτουργούσαν

-Δόθηκε παράταση για την εξόφληση όλων των υποχρεώσεων προς το Δήμο.

-Εγώ προσωπικά έδωσα εντολή να μην καταλογίζονται προσαυξήσεις σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής και αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι προσαυξήσεις αυτές θα επιστραφούν ή θα αφαιρεθούν.

-Με παρέμβαση της δημοτικής αρχής στη ΔΕΗ ανεστάλη κάθε διαδικασία διακοπής ηλεκτροδότησης σε πολίτες και επιχειρήσεις για οφειλές.

Αν ρωτούσε ο κ.Νικηταράς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Καλούδη θα τον είχε ενημερώσει για όλα αυτά.’’

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.