Επίθεση Σκανδαλίδη σε Διαμαντοπούλου για την επανακαταμέτρηση των ψήφων

Επίθεση κατά της Άννας Διαμαντοπούλου, δίχως ωστόσο να την κατονομάζει, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, κάνοντας λόγο για σπέκουλα εναντίον του για την εκλογή του στην Α' Αθήνας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την εκλογή του στην Α' Αθήνας στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για «ηθικούς νικητές» και άλλα γλαφυρά».

«Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Αννα Διαμαντοπούλου, κατά την εκλογική διαδικασία της 6ης Μαΐου, στην καταμέτρηση των ψήφων πορεύονταν με μικρή διαφορά ο ένας από τον άλλον, με τον κ. Σκανδαλίδη να είναι αυτός που τερμάτισε τελικά πρώτος.

πηγη:iefimerida

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.