Δ. Κρεμαστινός: Θα υπάρξει και 2η έδρα του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας- Οι Έλληνες πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι θα ψηφίσουν-Το χρέος δεν θα χαριστεί

Στην Κω βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός και είχε συνάντηση με στελέχη και φίλους του κινήματος στο ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ. Ο κ. Κρεμαστινός λίγο πριν την ομιλία του παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ της Κω και απάντησε σε διάφορα ερωτήματα. Σχετικά με την οικουμενική κυβέρνηση είπε πως αυτό το είχε προτείνει πριν 1,5 χρόνο όταν έβλεπε τις πλατείες γεμάτες από διαμαρτυρόμενους και τα υπουργεία με καταλήψεις. Πρέπει να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση είπε και να αναλάβει τις ευθύνες της και η αριστερά.

Μάλιστα σημείωσε πως τα κόμματα δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το «τι συμφέρει το κόμμα» από το «τι συμφέρει την πατρίδα».

Σχετικά με την μετάθεση του οδηγού ασθενοφόρου από την Κω και του γιατρού από την Λέρο είπε πως από την αρχή που το πληροφορήθηκε επικοινώνησε με τον τότε Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο ώστε να σταματήσει το θέμα και σταμάτησε με την προϋπόθεση να το λύσει η επόμενη κυβέρνηση. Έπειτα ξανά επικοινώνησε με τον Υπηρεσιακό Υπουργό ο οποίος είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για το θέμα.

Σχετικά με το χρέος κάλεσε ξανά τους Έλληνες πολίτες να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι θα ψηφίσουν καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστεί το χρέος , απλά να υπάρξουν διευκολύνσεις. Αν χαριστεί το χρέος σε μία χώρα, το ίδιο θα ζητήσουν και οι υπόλοιπες. Η χώρα θα το πληρώσει ακριβά, αν οι Έλληνες δεν σκεφτούν σοβαρά τι θα ψηφίσουν, σημείωσε.

Σχετικά με μία 2η έδρα στον νομό απάντησε πιστεύει πως αυτή τη φορά θα υπάρξει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.