Δύναμη Αλλαγής: "Χρειάζεται πολύ θράσος να μιλάνε για εισαγγελείς αυτοί που τα έργα και οι ημέρες τους ερευνώνται ήδη από τη Δικαιοσύνη."

Από τη δημοτική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι ανακοινώσεις του Οράματος αναδεικνύουν το έλλειμμα ευθύνης και ντροπής αλλά και το περίσσευμα θράσους και ανοησίας που χαρακτηρίζει αυτή την παρακμιακή ομάδα.

Χρειάζεται θράσος αλλά και άγνοια κινδύνου να μιλούν για εισαγγελείς τα υπολείμματα του "Οράματος", τα έργα και οι ημέρες των οποίων αποτελούν ήδη αντικείμενο έρευνας από τη Δικαιοσύνη.
Όλοι γνωρίζουν ποιοι ήταν οι εμπνευστές της φούσκας των ΚΟΙΝΣΕΠ και πόσο ζημίωσαν το Δήμο.
Ποιοι χάριζαν, χωρίς αντίτιμο, δημοτικά ακίνητα και δημοτική περιουσία σε "δικά τους παιδιά" και έστελναν το λογαριασμό να πληρωθεί από τους δημότες.
Όλα αυτά τελείωσαν με απόφαση των πολιτών.
Όλους αυτούς τους τελείωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους.
Για πρώτη φορά, μετά από 4 χρόνια, ο Δήμος Κω εισπράττει έσοδα και μίσθωμα από το θερινό και το χειμερινό κινηματογράφο 'ΟΡΦΕΑ''.
Ο Δήμος Κω εισέπραξε ανά μήνα 1500 ευρώ για το θερινό και 750 για τον χειμερινό κινηματογράφο, μέσα από την απευθείας εκμίσθωση για τρεις μήνες όσον αφορά το χειμερινό και δύο μήνες για το θερινό κινηματογράφο.
Θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός για να αναδειχθεί ο ενοικιαστής που θα λειτουργήσει τους κινηματογράφους τα επόμενα χρόνια.
Υπάρχει μια βασική διαφορά της νέας δημοτικής αρχής με τα υπολείμματα του Οράματος.
Αυτοί χάριζαν ακίνητα του Δήμου και λεηλάτησαν τη δημοτική περιουσία λες και ήταν προέκταση της ιδιωτικής τους περιουσίας και μπορούν να τη νέμονται ή να την διαθέτουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Αντίθετα η Νέα Δημοτική Αρχή αξιοποιεί με κανόνες διαφάνειας και όρους δημοσίου συμφέροντος την ακίνητη περιουσία. Δημόσιο συμφέρον σημαίνει έσοδα για το Δήμο.
Τόσο απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα."

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 3 χρόνια akis

    Και παλι βεβαια δεν απαντας γιατι ο ορφεας ειναι ΑΚΟΜΗ ανοιχτός χωρις την παραταση, απο τις 4 Νοεμβρη;;;;;;;;;

    Απάντησε
  2. πριν 3 χρόνια Μ.Ν.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.