Δύναμη Αλλαγής: ‘’ Κλειστό γυμναστήριο Δικαίου ή Νοσοκομείο τελικά ;”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

‘’ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;

 

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε ένας μήνας για να επιβεβαιωθεί η άποψη μας ότι: ¨Η εξαγγελία κατασκευής του νέου νοσοκομείου Κω, έπεσε στα χέρια ανθρώπων που τη μετατρέπουν σε κωμωδία και θέατρο του παραλόγου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών¨.

Μετά το show της επίσκεψης στο Λινοπότι και της διαβεβαίωσης ότι το νέο νοσοκομείο της Κω αν δεν γίνει στην έκταση του Υπ. Γεωργίας θα γίνει στη διπλανή έκταση του δήμου, σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή ψηφίστηκε το 6ο Θέμα με τίτλο:

« Έγκριση τευχών δημοπράτησης για ανάθεση της μελέτης: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ» - Ορισμός Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού» .

 

Το Κλειστό Δικαίου είναι ήδη χωροθετημένο στην έκταση που εναλλακτικά είπαν ότι θα γίνει το νέο Νοσοκομείο, οι μελέτες αρχιτεκτονικών έτοιμες από την περίοδο Κυρίτση και σήμερα ψηφίστηκε το θέμα για την ανάθεση των υπόλοιπων μελετών.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν πολύ γρήγορα η φαρσοκωμωδία και κανείς από τους συμμετέχοντες σ’ αυτήν δεν έχει την ευθιξία να μιλήσει ειλικρινά στου πολίτες της Κω.

Τους πολίτες που παρακολουθούν άναυδοι, παρά τα δεκάδες προβλήματα που έχουν, την ανερμάτιστη πολιτική και τον λαϊκισμό της ομάδας που διοικεί τον δήμο αυτή την περίοδο.

Θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά.

Η Κως αυτή τη δύσκολη περίοδο χρειάζεται Δήμαρχο αντί για ‘’γλάστρα’’.

Δήμαρχο που θα έκανε τη μόνη ρεαλιστική πρόταση, φέρνοντας την κάθε κυβέρνηση προ των ευθυνών της.

Και αυτή την πρόταση την έχει καταθέσει η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023’’

 

 

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 1 μήνας Πηλη

    Ρε Κυριτση εσύ πρέπει να σωπαίνεις εσύ δηλητήριο έδωσε στη Κω

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.