Δύναμη Αλλαγής: "Η μικρή ομάδα που διαχειρίζεται το Δήμο, επιφυλάσσει για την Κω το ρόλο του "χρήσιμου ηλίθιου" "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

‘’ Ο κ.Νικηταράς ως έργο , θα παρουσιάζει πλέον μόνο φωτογραφίες, ελλείψει άλλου έργου.

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

‘’ Η μικρή ομάδα που διαχειρίζεται το Δήμο, επιφυλάσσει για την Κω το ρόλο του ‘’χρήσιμου ηλίθιου’’.

Πήραν με τα ψέματα το Δήμο και πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν με τα ψέματα.

To τελευταίο show του κ.Νικηταρά, που παριστάνει το Δήμαρχο, έχει να κάνει με την υποτιθέμενη κατασκευή του νέου νοσοκομείου Κω. Στα λόγια και με φωτογραφίες.

Οι Βουλευτές βεβαίως τη δουλειά τους κάνουν, (ο ένας πήρε εργολαβία το νοσοκομείο και ο άλλος το μεταπτυχιακό τμήμα….) πόσο όμως ανόητος ή απελπισμένος μπορεί να είναι κάποιος σαν τον κ.Νικηταρά για να χρησιμοποιείται ως ντεκόρ;

Στην πραγματικότητα:

-Δεν υπάρχει καμία απόφαση για έγκριση ή χρηματοδότηση μελέτης για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου της Κω, που αποτελεί το πρώτο αναγκαίο βήμα.

-Δεν υπάρχει χρηματοδότηση για το έργο ούτε έχει ενταχθεί, ως πρόταση, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ή σε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα που το νοσοκομείο περνά δύσκολη φάση με την υποστελέχωση και την αποχώρηση γιατρών, την ίδια ώρα που το Κ.Υ. Αντιμάχειας δεν στελεχώνεται και τα μηχανήματα του είναι εγκαταλειμμένα, αντί να παλέψουμε για την σοβαρή στελέχωση και των δύο δομών υγείας συν τη δομή της ΤΟΜΥ κάποιοι επέλεξαν να παίξουν με τον πόνο των Κώων.

Παίζουν όμως και με τον πόνο και τις αντοχές των γιατρών που παλεύουν στις υπάρχουσες δομές και καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ως γιατροί, εις βάρος των αντοχών και της υγείας τους.

Ο κ.Νικηταράς ως έργο , θα παρουσιάζει πλέον μόνο φωτογραφίες, ελλείψει άλλου έργου.

Πριν από ένα και πλέον χρόνο βγήκε πάλι μια φωτογραφία με τον κ.Γεραπετρίτη, στα πλαίσια της προετοιμασίας καθόδου του κ.Γεραπετρίτη ως υποψηφίου στα Δωδεκάνησα, και με Δελτίο Τύπου μας ‘’ενημέρωσε’’ για την παραχώρηση στο Δήμο της έκτασης των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου.

Όσο έγινε αυτό άλλο τόσο θα γίνει και το νέο νοσοκομείο. Λόγια του αέρα.

Η δημοτική αρχή Κυρίτση υλοποίησε 144 έργα στη διάρκεια της θητείας της. Ο κ.Νικηταράς σε 17 μήνες έχει καταφέρει να υλοποιήσει 3 μόλις έργα. Αυτό τα λέει όλα.

Εμείς μιλάμε με προτάσεις.

Και η μόνη σοβαρή πρόταση για την Κω είναι αυτή που καταθέσαμε και προεκλογικά: η χρηματοδότηση της μελέτης κατασκευής του νέου νοσοκομείου από το Δήμο Κω με μία και μοναδική προϋπόθεση: να δεσμευτεί η κυβέρνηση και να εντάξει το έργο σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ώστε να υλοποιηθεί.

Ψιλά γράμματα αυτά για ένα Δήμαρχο που έχει ως στόχο τις φωτογραφίες.’’

 

 

 

5 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 3 μήνες Κωος πολιτης

  Μαλλον ο πρωην μας περνα για ηλιθιους. Πεντε χρονια χαμενα, αφησε το νησι στον αυτοματο, και τωρα κατηγορει τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ, που σε ενα χρονο εκανε πιο πολλα απο αυτον. Για πολλα χρονια δημαρχος θα ειναι ο θεοδοσης , για να παει το νησι μπροστα!!!

  Απάντησε
 2. πριν 3 μήνες ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

  ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΒΛΟ

  Απάντησε
 3. πριν 3 μήνες ΒΡΕ ΕΞΥΠΝΕ.......

  ΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 144 ;;;;; ΒΡΕ ΤΙ ΞΟΥΡΑΦΙ ΕΙΣΑΙ..... ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙΣ ........ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ......

  Απάντησε
 4. πριν 3 μήνες ΝΕΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

  ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ 40% ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;; Ο ΠΡΩΗΝ ΑΠΟ 12 ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 5. Ε ΡΕ ΣΦΑΓΗ!!! ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΕΣ. ΑΝ!!! ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ!!!!

  Απάντησε
 5. πριν 3 μήνες Εσυ θα κλαψεις

  Κοιμησου ψηφοφορε πληρωμενε του κοψιμιου.... Εχετε κοψει...και δεν το ξερετε!

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.