ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: ''Ο νεκροθάφτης του κλειστού στην Ενότητα Δικαίου έχει όνομα και επώνυμο.’’

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Δύο ομάδες μπάσκετ της Κω, ο Ηρακλής 2000 και η Α.Ε. Δικαίου, κατακτώντας πρωταθλήματα έδειξαν τη δυναμική που έχει το μπάσκετ στο νησί μας.

Μια δυναμική που θα μπορούσε να απογειωθεί κυριολεκτικά με την κατασκευή του νέου και σύγχρονου κλειστού γηπέδου στη Δημοτική Ενότητα Δικαίου.

Το έργο του κλειστού γηπέδου, εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση το 2018, με προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ  και έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χωροθετήθηκε στη συγκεκριμένη έκταση, έγιναν οι αρχιτεκτονικές μελέτες από την δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση, εντάχθηκε σε πρόγραμμα και είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Το έργο δεν προχώρησε γιατί ο κ.Νικηταράς και η μικρή, ετερόκλητη και μειωμένων δυνατοτήτων ομάδα που διοικεί το Δήμο, το ματαίωσαν.

Παραχώρησαν το συγκεκριμένο ακίνητο για να κατασκευαστεί, υποτίθεται, το νέο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει ούτε δέσμευση αλλά ούτε και χρηματοδότηση.

Ματαίωσαν δηλαδή ένα έργο που ήταν έτοιμο να υλοποιηθεί και οι ίδιοι 3 χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να προχωρήσει, προκειμένου να συμμετέχουν στην παράσταση για το νέο νοσοκομείο σε μια Κω χωρίς γιατρούς και με το χάλι της δημόσιας υγείας να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο νεκροθάφτης του νέου κλειστού στην Ενότητα Δικαίου έχει όνομα και επώνυμο.’’

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 1 εβδομάδα κενταυρος

    ναπεις για τα χαλια της πολης ετοιμασου θα ξαναβγεις

    Απάντησε
  2. πριν 1 εβδομάδα TΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΥ

    ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ..... ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.